Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 april 2020

Texas mag abortus verbieden tijdens de Coronacrisis.........

De VS (het land van de ongekende mogelijkheden, althans als je schathemelrijk bent) en dan met name de staat Texas, slaat internationaal alweer een enorm pleefiguur door abortussen tijdens de Coronacrisis te verbieden, één uitzondering zijn abortussen die het leven van de moeder sparen, m.a.w. ook zwangerschappen door verkrachtingen mogen niet worden afgebroken........ ('beschaving' anno 2020....)

Gouverneur Greg Abbott liet weten dat alle onnodige medische verrichtingen moeten wijken voor de strijd tegen het Coronavirus, waarna Ken Paxton procureur-generaal van Texas, een dag later liet weten dat alle abortussen illegaal zijn, met het eerder genoemde voorbehoud: als het leven van de moeder gevaar loopt........

Nu was het al zo dat het voor de arme bevolking van Texas vrijwel onmogelijk was een abortus te ondergaan vanwege alle regels die zijn opgeworpen om het vrouwen zo moeilijk mogelijk te maken in aanmerking te komen voor een abortus..... Zo moeten ook arme vrouwen als onderdeel van de aanloop naar een abortus lange afstanden afleggen om een zoveelste belemmering van abortus aan te kunnen vechten, ofwel waar ze moeten smeken om een abortus, terwijl hen het geld ontbreekt om zo'n reis te maken...... Ook het niet of slecht verzekerd zijn voor zorgkosten is een belemmering voor vrouwen om in aanmerking te komen voor een abortus..... (een 'godgeklaagd' schandaal!!!)

Je snapt werkelijk niet dat een bestuur zo ongelofelijk inhumaan kan zijn en liegt dat abortussen niet nodig zijn tijdens de Coronacrisis...... Uiteraard is het zwanger zijn tijdens de Coronacrisis een hachelijke zaak, zeker als men arm is of net werkloos is geworden, of als de moeder het Coronavirus oploopt en die kans is tijdens een zwangerschap uiteraard groter....... Het meest walgelijke aan e.e.a. is wel dat wanneer vrouwen toch een abortus willen, zij zich zullen verlaten op mensen die niet bevoegd zijn, waarbij (zoals je ongetwijfeld weet) regelmatig de moeder om het leven komt...... (nogmaals: 'beschaving' anno 2020....)

Hoe is het mogelijk dat andere westerse landen nog steeds hijgend achter de VS aanlopen en die federale terreurstaat zelfs als voorbeeld nemen, een uiterst smerige vereniging van staten, die ongekende terreur uitoefent op een groot deel van de wereld en alsof dat niet genoeg is ook nog eens de eigen bevolking terroriseert, zoals in het hiervoor gegeven voorbeeld over abortus in Texas..... Benieuwd hoe e.e.a loopt in andere staten waar men het vrouwen uitermate moeilijk maakt om een abortus te ondergaan (in totaal 9 staten), in Ohio heeft procureur-generaal Dave Yost de abortusklinieken opdracht gegeven alle procedures te staken.......

Zie ook:
'Cornonavirus 'taskforce' heeft laten weten dat 80 plussers opname op een IC afdeling kunnen vergeten ('da's lief')'

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis'

Voor meer berichten over abortus en/of het Coronavirus, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten