Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 27 april 2020

Oranje hysterie propaganda op Radio1 en tv

Alsof het hele land achter de Oranjes staat (van wie het koningshuis niet eens familie is) is het vandaag weer zover: Koningsdag 2020..... Op tv herhalingen van eerdere Koningsdagen waarin je o.a. een fiks deel kan zien van de peperdure garderobe die Maxima eerder op die dagen droeg.... (zo heb ik me laten vertellen, zelf zie ik nog amper één van de 'publieke tv zenders en zeker op deze dag blijven die kanalen op zwart in huize Azijnpisser) De verslaggeving in de reguliere media over het koningshuis is niets anders dan ordinaire propaganda!!

Hoe populair het middeleeuwse koningshuis werkelijk is, bleek wel toen prins Johan Friso overleed, het Nationale Condoleance Register werd toen door iets meer dan 20.000 Nederlanders getekend...... En dan durven cijfergoochelinstituten als het CBS te stellen dat een overgrote meerderheid achter het misdadige koningshuis staat...... Misdadig? Ja, zo werd er door leden van de Oranje familie op grote schaal belasting ontdoken  (tegenwoordig zal men wel belasting ontwijken, een vorm van belastingontduiking die schunnig genoeg wordt toegestaan door de Nederlandse staat....)

W.A. heeft een paar jaar 'projectontwikkelaar en makelaar' gespeeld (zo heeft hij huizen laten bouwen op landgoed Eikenhorst te Wassenaar), echter met weinig succes.... Hij zou zelfs rekeningen niet of te laat hebben betaald, zo zou Karst Tates failliet zijn gegaan door het achterblijven van betaling door W.A., waarvoor Tates zich tijdens Koninginnedag 2009 te te pletter reed op De Naald in Apeldoorn..... En nee, hij reed niet op de 'koninklijke bus' af maar in andere richting, zoals gezegd in die van monument De Naald........ (filmbeelden tonen dit feilloos aan) Kortom: er was geen sprake van een aanslag op het Koningshuis, waar de reguliere media in dit land deze woorden jaar in jaar uit misbruiken om de populariteit van het koningshuis te vergroten..... (ons arme koningshuis is aan de dood ontsnapt.... ha! ha! ha! ha!)

Dan nog Koninklijke Shell: de zogenaamde Oranjes zijn grootaandeelhouder van deze wereldvernietiger (alleen dat kan je al misdadig noemen), dat mogen we tegenwoordig niet meer weten, zodat ik een dergelijk feit niet kan herhalen, echter wat zou er op tegen zijn als de Rijksvoorlichtingsdienst bekend maakt dat het koningshuis zich geheel uit dit bedrijf heeft teruggetrokken??? Wat is er tegen om Shell te verbieden het 'koninklijke' voor haar naam te gebruiken?? 

Samen Sterk: Word mede-eiser in de zaak tegen Shell - Duurzame Student

Alleen dat Koninklijke Shell geeft al aan dat het koningshuis (bestaande uit ons nationale waterhoofd W.A., Maxima en Beatrix) totaal geen probleem heeft met het vernietigen van ons aller huis de aarde door oliemaatschappijen, waar Shell dit al in de 80er jaren van de vorige eeuw uit eigen diepgravend onderzoek kon melden: de snelle klimaatverandering (die ook toen al gaande was) wordt veroorzaakt door menselijk handelen, ofwel het verbranden van fossiele brandstoffen is oorzaak van de klimaatverandering en toch heeft Shell daarna wetenschappers omgekocht om dit te ontkennen.....

Koningin Beatrix heeft een aantal keren haar kerstboodschap gebruikt (misbruikt) om ons te wijzen op de klimaatverandering en te manen anders om te gaan met de aarde, terwijl ze ook toen grootaandeelhouder was van Shell...... Hoe ongelofelijk hypocriet kan je zijn....??!!! 

Vergeet niet dat Koningsdag en Koningsnacht populair zijn door de festiviteiten en een extra vrije dag, dus het spelen van diverse bands, de vrijmarkt en het op grote schaal pakken van een terras.....

Willem Alexander had geboren moeten worden op 1 mei zodat de woorden 'Dag van de Arbeid' voorgoed zouden verdwijnen..... Het is ronduit een schande dat we de Dag van de Arbeid niet vieren in dit land, terwijl er zoveel arbeiders tijdens het werk zijn omgekomen en ze zich niet zelden letterlijk dood hebben moeten vechten om bepaalde arbeidsrechten te verkrijgen.......

Het koningshuis is een erfenis uit de middeleeuwen, dat al een paar eeuwen geleden had moeten worden opgedoekt!!

Zie ook:
'Brekend Coronanieuws: koningshuis vraagt om overheidssteun: Shell keert aanmerkelijk minder dividend uit op de aandelenportefeuille

'Shell scherpt klimaatdoelen aan, ofwel greenwashing op 'topniveau'

'Shell kijkt vooruit >> naar de subsidiepot voor duurzame energie, terwijl nog vele jaren lang veruit de belangrijkste bezigheid olie- en gaswinning zal blijven' (en zie de de links in dat bericht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten