Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 april 2020

Boa's en Joost Eerdmans ('Leefbaar Rotterdam') eisen pepperspray en wapenstok tegen Corona-overtreders

Gisteren op BNR rond 7.50 u. 'Leefbaar Rotterdam' (ha! ha!) raadslid Joost Eerdmans (je weet wel de hufter die al 20 politieke partijen heeft versleten) die weer eens als een driftige kip zat te kakelen over het feit dat PvdA burgemeester Aboutaleb weigert pepperspray en wapenstok te geven aan de boa's die de stad 'rijk is'. 

Aboutaleb heeft volkomen terecht laten weten dat boa's naar wie niet wordt geluisterd bij handhaving van de Coronaregels (of andere zaken, of een aantal mensen nu wel of niet de overhand heeft op de boa's), deze boa's zich geen agressie op de hals moeten halen, maar gewoon weg moeten gaan. 

In steden als Rotterdam en Den Haag doet de politie nog steeds volop aan etnische profilering en dan gaat het om agenten die een opleiding tot politieagent achter de rug hebben en die eigenlijk beter zouden moeten weten. Boa's zijn mensen die nooit bij de politie zouden zijn aangenomen en derhalve zouden deze mensen niet bewapend moeten worden, immers als de politie al over de schreef gaat, is het zeker dat je bij bewapende boa's helemaal gek wordt van het etnisch profileren en het aantal geweldplegingen als men niet onmiddellijk gehoor geeft aan de grote bek van zo'n nepagent.....

Boa's kunnen als ze een onveilige 'Corona-situatie' zien het best de politie op de hoogte stellen, het is niet anders, immers het geweldsmonopolie ligt bij de politie en niet bij boa's die veelal vanwege werkloosheid zijn 'bijgeschoold' tot nepagent.

Heb heel wat discussies op straat gezien tussen boa's en burgers en geloof mij maar als deze boa's ingrijpen valt er niets meer te zeggen, men wordt zelfs bedreigd met een extra boete bij protest, terwijl je met een gewone politieagent best kan spreken over zaken die je niet had mogen doen..... Neem het door rood fietsen, waar veel politieagenten best begrijpen dat het regelmatig veiliger is oppassend door rood te fietsen, dit daar telkens als het licht voor het kruisend verkeer op rood gaat en het fiets stoplicht op groen staat, er minstens 1 auto door rood jakkert (althans als er geen flitspaal staat en die zijn er nog amper)....... Ofwel als men door rood fietst, kijken zoals gezegd de meeste mensen goed uit, terwijl het groene fietslicht heel vaak allesbehalve veilig is, door automobilisten die als eerder aangehaald door rood scheuren...... (en ja ik weet het: een groen licht betekent niet dat je niet moet opletten, echter 95% van de fietsers begint zonder links en rechts te kijken te fietsen als het licht op groen gaat.....)

Griezel Eerdmans is blij dat hij Aboutaleb eindelijk weer eens over rechts kan aanvallen, immers de de meeste Rotterdammers zijn tevreden met hun burgemeester, dat is in Amsterdam met hufter Halsema wel anders, daar lopen boa's dan ook met een wapenstok en als ik me niet vergis ook met pepperspray, te gek voor woorden....

Ben overigens nog steeds van mening dat het een schandaal is dat boetes in dit land niet inkomensafhankelijk zijn en dat de Coronaboete een achterlijk hoge is, die velen niet eens kunnen betalen, te gek voor worden (hè Eerdmans: het moet niet gekker worden in dit land, nee toch??)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten