Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 april 2020

Brekend Coronanieuws: eerste Nederlandse Coronapatiënten naar Duitsland

Vanmiddag in het nieuws op Radio1: de eerste Nederlandse Coronapatiënten naar Duitsland........

En dan zou 80% van de Nederlanders achter het 'Coronabeleid' van Rutte c.s. staan...... Vorige week maakte het RIVM bekend dat er maximaal 1.000 intensive care (IC) bedden nodig waren voor de virusuitbraak, gisteren maakte het RIVM echter bekend dat dit aantal moest worden opgeschroefd naar 2.500...... Kortom weer beging de Coronacrisis-crash-team-task force o.l.v. Rutte een blunder van jewelste, immers 1.000 of anderhalf keer zoveel IC bedden is nogal een verschil, terwijl de geheime diensten al in 2016 waarschuwden voor een groot tekort aan IC-bedden bij een 'grote' pandemie (een pandemie is altijd groot).... Intussen zijn door wanbeleid ook nog eens ziekenhuizen gesloten.....*

Duitsland maakte gisteren al bekend dat in Nederland in verhouding veel meer Corona doden heeft dan het qua inwonertal veel grotere Duitsland (maar ja daarom zei ik al 'in verhouding'), mijn excuus beste bezoeker, maar ik word er helemaal dol van, het zinloze geouwehoer over dat vervloekte virus op zo ongeveer alle radio-uitzendingen in ons land en die ons omringen...... Oorzaak volgens Duitse deskundigen een groot tekort aan IC bedden en een veel te weinig..... testen van mensen!!

En zoals gezegd: toch zou 80% van de Nederlanders achter Rutte staan..:

* Zie: 'Coronavirus: Rutte's beleid krijgt steun van 8 op de 10 Nederlanders......' (en zie de links in dat bericht voor oudere artikelen over het Coronavirus dan de hier getoonde links)

Zie ook:
'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten

'Politie schiet 13 jarige jongen dood bij handhaven avondklok i.v.m. Coronavirus'

'Coronavirus: VS sancties tegen andere landen zijn zeker nu met de Coronacrisis sadistisch en barbaars'  

'Nederland zou deel moeten uitmaken van de landen die tekenen voor een wereldwijde wapenstilstand' 

'NAVO uitgaven gaan ten koste van de gezondheidszorg, één van de redenen dat het Coronavirus zo hard kan toeslaan' (en zie de links in dat bericht voor oudere Corona artikelen dan de hier getoonde)
'Coronavirus verspreiding door ziekenhuisverpleegkundigen en de onmogelijkheid voor velen in de VS om te stemmen vanwege het virus

'Viktor Orbán misbruikt Coronacrisis om het Hongaarse parlement en daarmee de democratie buitenspel te zetten'

'Coronavirus doden versus griep- en hongerdoden'

Rutte: da's lief...... (gadver!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten