Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 april 2020

China heeft een vaccin tegen het Coronavirus ontwikkeld en is bezig met de eerste testen op mensen

De westerse farmaceutische maffia heeft intussen al kapitalen aan subsidie gekregen om een vaccin te ontwikkelen, terwijl China al twee vaccins tegen het Coronavirus heeft ontwikkeld, waarvan er voor één al een test op mensen wordt uitgevoerd.......

Al afgelopen februari kwam China met het bericht dat het waarschijnlijk eind april een werkzaam vaccin zou hebben tegen het Coronavirus ofwel COVID-19. 

Eergisteren bevestigde WDR5 dat China inderdaad een vaccin heeft ontwikkeld maar dat dit eerst nog op mensen moet worden getest, waardoor de productie waarschijnlijk pas over drie of vier maanden kan beginnen. Klopt dus niet: in China zijn twee vaccins ontwikkeld en men is zoals gezegd al met één vaccin bezig deze op mensen te testen. Daardoor kan de zoektocht naar een werkzaam vaccin sterk worden ingekort. 

Moet toegeven dat ik China meer vertrouw dan de geldwolven van de westerse farmaceutische maffia, waarvan de leden ook nog eens samenwerken met plorken als Bill Gates, die onlangs nog heeft laten weten (althans dat is uitgelekt), dat hij en zijn misdadige farmaci-maffiamaten liever geen immuniteit tegen het virus zien....... Nee, dit geteisem wil een verplicht vaccinatieprogramma introduceren, ondersteund met een vaccinatiepaspoort, zodat je nergens aan deel kan nemen als je niet bent ingeënt en je zo'n paspoort niet hebt...... Ofwel elk jaar een injectie als die voor het griepvirus.....* Ping ping kassa!!

Reken maar dat de farmaceuten in het westen alles uit de kast zullen halen om politici ervan te overtuigen vooral niet met China in zee te gaan door het onderuithalen van het Chinese vaccin.....De eerste aanzet werd vanmorgen al gedaan: de VS zou nu ook een vaccin hebben, dat nog op mensen moet worden getest.....* Het is zeker dat een vaccin in China ontwikkeld, volgens zeggen een éénmalige inenting, een enorm stuk goedkoper zal zijn dan zo'n vaccin uit de VS of een ander westers land, waar de farmaceutische maffia de hoogste prijs 'uit het vuur zal slepen......'

Op BNR na 11.00 u. het vreselijk dagelijkse programma 'Ask me anything', waar de presentator er op staat dat je dat 'ask' als 'esk' uitspreekt (als je daar iets over zegt gaat psychopaat Jörgen Raymann, de presentator, z'n dak uit). Een vertegenwoordiger van de farmaceutische maffia liet in dat programma nog eens weten dat het maken van een vaccin extreem duur is..... ha! ha! ha! ha! De marketingskosten voor een medicijn zijn gemiddeld 30% hoger dan de ontwikkeling daarvan!! Terwijl de winsten van deze industrie jaar na jaar door het dak schieten..... (in 2013 was dit nog een bedrag van 1 biljoen dollar, sindsdien kan ik de winsten van de jaren daarna niet terugvinden op het net.....)

* Zie: 'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort''

Zie ook:
'Job Cohen (PvdA) prijst Rutte en zijn aanpak van de Coronacrisis........ Een goed beleid? Lees dit!' (met links in dat bericht die meer over de situatie in Nederland gaan)

'Coronavirus: Democratische Partij omarmt oorlogsmisdadiger George W. Bush'

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....'

'Britse regering blundert door op het Coronadossier, precies als Rutte 3 en de Trump administratie'  

'Beademing werkt averechts op het Coronavirus'  

'Brekend Coronanieuws: koningshuis vraagt om overheidssteun: Shell keert aanmerkelijk minder dividend uit op de aandelenportefeuille'

'NS zet meer intercity´s in als actie tegen het Coronavirus..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Donald Trump, de slimste man van de VS, wat zeg ik van de wereld (humor)'

'The Liar Tweets Tonight! (Vote Him Away!)' (humor)

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet' (en zie de links in dat bericht naar meer zaken over aantasting van burgerrechten 'in de strijd tegen het Coronavirus')

'Donald Trump, de slimste man van de VS, wat zeg ik van de wereld (humor)'

'Maatregelen en adviezen voor de bestrijding van het Coronavirus in de VS samengevat in één uiterst humoristische video

'Coronavirus: Rutte's beleid krijgt steun van 8 op de 10 Nederlanders......' (en zie de links in dat bericht voor meer artikelen over het Coronavirus)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten