Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 april 2020

Beademing werkt averechts op het Coronavirus

Onlangs had ik al een bericht over dr. Cameron Kyle-Sidell*, een ervaren arts op intensive care gebied die stelde dat beademingsapparatuur averechts werkt op het Coronavirus...... In plaats van verlichting te brengen loopt de patiënt zelfs de kans om te overlijden als gevolg van kunstmatige beademing....... Het intuberen van patiënten en het daarna beademen met perslucht kan schade aan de luchtwegen en de longen veroorzaken en zou zelfs tot een longembolie kunnen leiden.....


Afbeeldingsresultaat voor intuberen

Intubatie van een patiënt: het inbrengen van een buisje in de luchtpijp

Kyle-Sydell stelt dat de patiënten juist zuurstof therapie moeten krijgen, dus extra zuurstof i.p.v. beademing met (pers-) lucht. Hij ontdekte dat Coronapatiënten behandeld met zuurstof snel opknappen en kwam erachter dat de klachten die ze hebben zeer sterk lijken op die van hoogteziekte.....

Als dank voor zijn ontdekking en het wereldkundig maken daarvan, kreeg Kyle-Sidell ontslag uit zijn baan bij het Brooklyn Hospital in New York......

Als je denkt dat Kyle-Sydell alleen staat in zijn conclusies en daarom terecht werd ontslagen, heb je het helemaal mis, ook in Zuid-Korea en Italië behandelt men Coronapatiënten met zuurstof en ook daar met succes!!

Uiteraard heeft Kyle-Sidell met zijn werkwijze de woede op de hals gehaald van de farmaceutische industrie en haar politieke lobbyisten (immers e.e.a. zou tegen hun 'Corona-verdienmodel' ingaan), vandaar ook dat hij ontslagen werd, een schande van grote proporties!!

Zie de video en zegt het voort!

Ventilators a practical death sentence

Standard of care”

Fired for using his intelligence

Vreemd genoeg heeft Brasscheck deze video niet van YouTube zoals gewoonlijk en de video is daar dan ook niet te vinden..... De lobby van de farmaceuten en hun ingepalmde artsen is blijkbaar zo groot dat deze video door YouTube zou worden verwijderd na plaatsing...... Hier de link naar het origineel. (of klik op de afbeelding hieronder)

Do COVID-19 Vent Protocols Need a Second Look?

Dr Cameron Kyle-Sydell, trained in emergency medicine and critical care, was removed from his job as a supervising physician in an ICU in a Brooklyn hospital.

What his crime?

He opened his eyes and saw that the CDC protocol – ventilators – not only doesn’t work, it may actually be killing many if not most of the serious CoVid-19 patients.

Bottom line: It’s not a pneumonia-like disease as we’ve been told. It acts more like high altitude sickness and is best treated with oxygen.

The Koreans know this. The Italians know this, but the US is actively ignoring the direct observations of the doctors who are actually treating patients.

Click here to support Brasscheck
=================================

Zie ook:
'Britse regering blundert door op het Coronadossier, precies als Rutte 3 en de Trump administratie'

'China heeft een vaccin tegen het Coronavirus ontwikkeld en is bezig met de eerste testen op mensen

'Brekend Coronanieuws: koningshuis vraagt om overheidssteun: Shell keert aanmerkelijk minder dividend uit op de aandelenportefeuille'

'NS zet meer intercity´s in als actie tegen het Coronavirus..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Donald Trump, de slimste man van de VS, wat zeg ik van de wereld (humor)'

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort''

'Maatregelen en adviezen voor de bestrijding van het Coronavirus in de VS samengevat in één uiterst humoristische video

'Wouter Kolk van AH Delhaize houdt personeel 'nauwlettend in de gaten...''

'EU 'vraagt burgers mee te denken' over oplossingen aangaande Coronacrisis'

'The Liar Tweets Tonight! (Vote Him Away!)' (humor)

'27 olietankers voor de westkust van de VS met een hoeveelheid van 20 miljoen vaten olie waarvoor geen opslag is' 

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet' (en zie de links in dat bericht naar meer zaken over aantasting van burgerrechten 'in de strijd tegen het Coronavirus')

'Coronavirus blunders: Nederland heeft bewust 600.000 'niet werkende' mondkapjes aangeschaft'

'Farmaceuten misbruiken het Coronavirus om de winsten nog verder op te jagen' 

'Coronavirus: Rutte's beleid krijgt steun van 8 op de 10 Nederlanders......'(en zie de links in dat bericht voor meer artikelen over het Coronavirus)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten