Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 april 2020

Coronavirus: Trump's blunders ten aanzien van het virus zijn opgelopen tot een totaal van 356


Ontving een mail die terug is te leiden naar het team van Elizabeth Warren (Democratische Partij). Heb normaal gesproken weinig zin om berichten van een politicus te plaatsen, zeker als e.e.a. kritiek is op Trump, de zittende president, echter in dit geval maak ik een uitzondering vanwege de inhoud.

Trump heeft intussen al zoveel over het Coronavirus gezegd en 'getwitterd', dat het zaak is deze meer dan achterlijke uitlatingen van deze psychopathische massamoordenaar niet te vergeten, zeker nu meer dan duidelijk is dat hij de Coronacrisis tot één van de onderwerpen van zijn herverkiezingscampagne gebruikt...... De megalomane rotzak heeft bedacht om de arme burgers in de VS $ 1,200.-- te geven en heeft de cheque die deze mensen ontvangen laten voorzien van zijn handtekening..... En dan durft men in de VS nog steeds naar Rusland te wijzen als land dat de verkiezingen in de VS manipuleert..... (terwijl het juist de VS is dat al meer dan 100 jaar verkiezingen elders beïnvloed voor haar belangen in zo'n buitenland.....)

Aanvankelijk bagatelliseerde Trump de toestand rond het Coronavirus, het zou een griepje zijn waar de VS amper last van zou ondervinden, hij stelde zelfs dat rond half maart de ellende van het Coronavirus al voorbij zou zijn...... Toen de zaak toch 'iets anders' in elkaar bleek te zitten, gaf hij de schuld voor de virus uitbraak aan China, waarbij hij dit land ronduit demoniseerde en hij daarmee haat zaaide tegen VS burgers met Oost-Aziatische wortels..... Nu durft hij het imbeciele deel van zijn achterban wijs te maken dat wanneer zijn muur tussen de VS en Mexico al was gebouwd, het virus de VS niet binnen zou zijn gekomen..... Totaal belachelijk natuurlijk en ook daarmee zaait hij haat, maar nu tegen VS burgers die wortels hebben in Latijns-Amerika.......

Een paar dagen geleden nog liet Trump weten dat de VS binnenkort weer open kan, ofwel: 'het moet afgelopen zijn met de sluiting van zaken en industrieën', terwijl het aantal (ook dodelijke) slachtoffers in de VS blijft stijgen......

Voorts heeft Trump meermaals een tirade gehouden tegen het stemmen per post, belangrijk voor staten waar hij niet populair is en hij met zijn handelen mensen de keus geeft het virus op te lopen door te stemmen, of thuis te blijven en niet te gaan stemmen.....

In het hieronder opgenomen schrijven worden een aantal punten opgevoerd, die laten zien hoe bijzonder slecht Trump is in het handelen t.a.v. de Coronacrisis

Hier een paar van die punten:

Trump wil absolute macht vanwege de Coronacrisis, anders gezegd: Trump misbruikt de Coronacrisis om zich macht toe te eigenen die een president alleen tijdens een wereldoorlog heeft..... Het congres is voor het grootste deel 'in handen' van de Democraten en als zijn wil tot absolute macht werkelijkheid zou worden , zal het congres buiten werking worden gesteld.....

Dagelijks 'trakteert' Trump het volk op een briefing over de stand van zaken rond de Coronacrisis en ook deze briefings misbruikt hij voor zijn verkiezingscampagne...... Hoe bedoelt u, manipulatie van de verkiezingen??

Het schrijven hieronder wordt elke week aangepast met de nieuwste blunders van Trump, onderaan in het schrijven vindt je een link naar het bericht van vorige week, zie daarvoor de volgende link You can find last week's post here en in dat bericht kan je teruggaan naar de week daarvoor enz. enz. 

Trump has made 356 false claims related to the coronavirus

Trump During COVID-19 [PFAW Update]


During another week in which Americans across the country struggled for their lives and livelihoods, Donald Trump frittered away valuable time by obsessing over his image and the pandemic’s effect on his reelection prospects. When the country is most in need of a unifier-in-chief, Trump continues to sow discord and mine conflict whenever and wherever he deems it to be in his favor.

The Trump White House and its Republican allies seem determined to undermine subject matter experts at every turn, creating an intellectual vacuum that Trump attempts to fill with his political agenda rather than data and facts. The stories we’ve collected this week illustrate all this and create a stark picture of a president who is incapable of reining in his own temperament in order to do what’s best for this country and its people.
Sen. Lindsey Graham recently told Trump that this November, “your opponent is no longer Joe Biden – it’s this virus.” However, pandemics are not political opponents and they don’t respond to bullying, lying, or misdirection. Trump can’t beat the coronavirus into submission, and while he tries to do so, he’s forcing millions of Americans to suffer far greater harm.
-------------------------
The Falsehoods and Failures series will appear every Friday on our blog. You can find last week's post here. For ongoing coverage of Trump and the Right Wing's response to the coronavirus, check out PFAW's Right Wing Watch.

Thanks as always for your ongoing support – stay safe and stay healthy!
- Sarah, PFAW

=======================================
Zie ook:
'Broekers-Knol weigert jonge vluchtelingen uit Griekenland op te nemen, een zak geld zou voldoen.........'

'Emile Roemer (SP burgemeester Heerlen) vindt de hoogte van de Coronaboete terecht

'Coronavirus hysterie: de nieuwe anti-Chinese campagne in de VS bestaat (alweer) uit leugens

'A second cold war?' (een petitie van CODEPINK)

'In VS ronselt men verpleegkundigen met leugens voor de strijd tegen COVID-19.....


'Testen, testen, testen, ondanks de dappere woorden van Rutte wordt zelfs het personeel in verzorgingstehuizen waar Corona is vastgesteld niet getest'

'Coronavirus: hysterische en belachelijke beschuldigingen aan adres China' (en zie de links in dat bericht, anders dan de hier getoonde)


'Trumps handelen op het Coronavirus als was hij kapitein van de Titanic (een prent)'  

'Coronavirus blunders: Nederland heeft bewust 600.000 'niet werkende' mondkapjes aangeschaft' (zie ook de 'Coronalinks' in dat bericht en: ja ja, ook hier wordt flink geblunderd als het om het Coronavirus gaat!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten