Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 maart 2020

Coronavirus: Cora van Nieuwenhuizen (VVD minister) sluit vliegvelden voor reizigers uit o.a. China, na 2 maanden virusellende in dat land

Corona van Nieuwenhuizen, uh Cora van Nieuwenhuizen heeft vanaf gisteren 18.00 u. de Nederlandse vliegvelden gesloten voor vluchten uit China (inclusief Hongkong), Zuid-Korea, Italië en Iran..... 

Ongelofelijk en totaal ongeloofwaardig als je bedenkt dat China al meer dan 2 maanden heeft te maken met het Coronavirus en tevens het hardst werd getroffen door dat virus..... Sterker nog: juist een paar dagen geleden werd bekend gemaakt dat er praktisch geen nieuwe besmettingen worden gemeld in China..... Van kortere duur is de grote Corona-ellende in Zuid-Korea, Iran en Italië, maar alsnog had van Nieuwenhuizen al lang vluchten moeten verbieden uit die landen naar onze vliegvelden.....

Vanmorgen hoorde ik zwetskont en 'coördinator' Rutte, lullig genoeg Nederlands premier, op Radio1 zeggen dat op basis van 50% kennis, je 100% beslissingen moet nemen (waar slaat 't op??)...... Tja en op basis daarvan maak je fouten aldus Rutte (en onder fouten moet je ook het enorme scala aan leugens van deze hufter en de rest van Rutte 3 verstaan).... Ach het is weer eens wat anders dan de lullige leugens van Rutte als: "Ik heb er geen herinnering aan......" Blijkbaar is ook de enorme zeperd van van Nieuwenhuizen een foutje dat men op grond van weinig kennis heeft gemaakt, alsof het niet duidelijk was dat er enorm veel Coronapatiënten waren in China....... Waar van Nieuwenhuizen en Rutte ook hadden kunnen weten dat minstens de eerste twee weken nadat iemand het virus heeft opgelopen er nog geen verschijnselen te bemerken zijn....... Weet niet hoe jij hierover denkt, maar voor mij is dit genoeg om minstens Rutte en van Nieuwenhuizen de laan uit te sturen!! (liefst het hele wanpresterend kabinet)

Verder gaf Rutte nog meer uitleg over de fase waarin we zitten (zoals ik het begreep nog steeds fase 1, 'de indamfase'): we nemen beslissingen op adviezen van de specialisten (van het RIVM.... ha! ha! ha! ha! ha!)

In MAX Weekend vanmorgen de waardeloze politiek deskundige Kees Boonman (waar presentator van der Weij helemaal lyrisch van wordt*). Deze figuur vond het alweer nodig om Rutte te verdedigen door Klaver (GL) en Asscher (PvdA) te beschuldigen van onrust zaaien, dit daar zij als zoveel deskundigen uit binnen- en buitenland hebben gepleit voor het sluiten van scholen (overigens dat hadden deze 2 dan wel even 'wat eerder' kunnen doen....) Zoals zo vaak voegde Boonman daaraan toe dat hij niet gezegd wil hebben dat de oppositie de mond moet houden..... Nee Boonman! Vervolgens stelde Boonman dat je wel goed geïnformeerd moet zijn en vertrouwen moet uitspreken (in het gevoerde wanbeleid!).... Ofwel 'journalist' Boonman stelt dat je nu geen kritiek op het kabinet moet hebben om onrust te voorkomen...... Onbegrijpelijk, wat een zak!! (en deze 'journalist' heeft vorig jaar toegegeven veel zaken te verzinnen!!)

Tijdens de uitzending werd het programma onderbroken voor een ieder uur terugkerende 'update' over het Coronavirus van de NOS met Jan van der Putten. De eerste die ik hoorde was tijdens de MAX Nieuwsweekend uitzending, waar van der Putten het zééééér belangrijke nieuws bracht dat de Ronde van Vlaanderen niet doorgaat, volgens van der Putten het belangrijkste volksfeest van Vlaanderen (wat ik ten zeerste betwijfel)..... Wat een hysterie, jezus!!!!

Boonman moest nog even kwijt dat de regering 90 miljard uittrekt voor de bestrijding van het virus, ofwel om bedrijven als de KLM schadeloos te stellen met ons belastinggeld, alsof ziekte niet een normaal bedrijfsrisico is, zelfs ten tijde van een pandemie.... Advies van de Azijnpisser: zeg de banken de wacht aan, aflossingen van leningen aan bedrijven op stop zetten, geen handelingen die een faillissement kunnen veroorzaken en leen bedrijven geld als dat nodig mocht zijn.....Reken maar niet dat de klagende ondernemers die onbeschoft veel verdienen ook maar een cent inleveren vanwege het Coronavirus..... 90 miljard voor bedrijven terwijl er meer dan 12.000 dakloze jongeren op straat moeten leven...** 90 miljard voor bedrijven terwijl er al jaren een schreeuwend tekort is aan (onderbetaald) verplegend personeel en docenten......

Vanmiddag tijdens Argos op Radio1 weer de ieder uur volgende 'Corona onderbreking', dit keer was een verslaggever op bezoek bij een reisbureau, dat geheel platgebeld wordt door verontruste reizigers die een reis hebben geboekt naar Marokko (dat land zou ook overwegen het luchtruim te sluiten, o.a. voor Nederlands vliegverkeer). De woordvoerder van het reisbureau, althans in de uitzending, durfde te zeggen dat mensen zelfs in shock zijn...... (bij de idee dat ze hun geld kwijt zullen zijn, daar de regering weigert een negatief reisadvies af te geven, immers dan krijg je je geld terug......De woordvoerder stelde wel dat reizen verplaatst kunnen worden naar een later tijdstip)

* Presentator Mieke van der Weij: "Zeg Kees heb je nog een bonusquote voor ons en kan ik je bips even aflikken?" Boonman (met deep fry voice, tegenwoordig 'vocal fry' genoemd en op z'n lullige manier van spreken): "Ja     Mieke    dat is goed   en      als je mij blijft    uitnodigen    voor dit programma    mag je ook    de voorkant aflikken,      maar wel voorzichtig     hè    Mieke!"

** Zie: 'Vijf dakloze jongeren krijgen als proef € 1.050,-- per maand om hun leven weer 'op de rails te krijgen''

Zie ook:
'Job Cohen (PvdA) prijst Rutte en zijn aanpak van de Coronacrisis........ Een goed beleid? Lees dit!' (met links in dat bericht die meer over de situatie in Nederland gaan)

'Coronavirus: Democratische Partij omarmt oorlogsmisdadiger George W. Bush'

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....' (en zie de links in dat bericht, anders dan de hier getoonde)
'China heeft een vaccin tegen het Coronavirus ontwikkeld en is bezig met de eerste testen op mensen'

'Coronavirus: Duitsland verplicht alle openbare gelegenheden de poort te sluiten, behalve religies'

'Coronavirus: tradities van de Nederlandse (fascistische) onderbuik'

'Coronavirus en de sluiting van koffieshops, waar supermarkten met een horecagelegenheid open mogen blijven'

'Coronavirus: Alex Azar, ex-farmaceutische maffia en huidig VS minister Volksgezondheid, stelt dat een vaccin niet bedoeld is voor het hele volk'

'Coronavirus: Trump leest de EU de les, terwijl men niet weet hoeveel patiënten er in de VS zijn

'Coronavirus: Rutte heeft de regie.... 'God zij dank!' Deel 2'

'Coronavirus: Iran extra getroffen vanwege illegale VS sancties'

'Coronavirus als excuus om de stresstest van banken niet uit te voeren'

'Coronavirus en WOIII'   

'Coronavirus: Rutte heeft de regie, 'god zij dank......''

'Corona antivirusbescherming'

'A Most Convenient Virus' (een ICH artikel, waarin de stelling is dat dit virus uit een VS laboratorium komt, onder dat artikel vind je een mogelijkheid voor een vertaling [Dutch], dit neemt wel enige tijd in beslag)

'Coronavirus: Bruno Bruins (minister Medische Zorg): geen reden om grote evenementen te verbieden' 

'Coronavirus en carnaval: 'een gouden combinatie' en BBC W.S. verslaggever voor Iran hekelt de aanpak van het virus in dat land'

'Coronavirus sensatie op Radio1: een thema-uitzending......

'Coronavirus: 'een probaat middel' tegen de klimaatverandering en de luchtvervuiling.....'  

'Coronavirus tragedie misbruikt voor racisme en het zaaien van haat

'Coronavirus: Bruno Bruins (VVD 'minister' Volksgezondheid) slaat rood uit' (ja ik weet het, Bruins is minister 'Medische Zorg')

'Coronavirus hysterie: Corona vs. griep'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten