Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 maart 2020

Canada verbiedt conversietherapie (op homoseksuelen)

Canada is na Duitsland het volgende land dat conversietherapie, ofwel 'homogenezing', verbiedt, wat ongelofelijk lullig dan dat deze meer dan achterlijke therapie niet in Nederland werd verboden.

Voor alle duidelijkheid even deze tekst van Wikipedia: 
 
'Religieuze methoden (homogenezing/conversietherapie) Homogenezing (ook wel conversietherapie of reparatieve therapie genoemd) is een psychologische behandeling of spirituele begeleiding met als doel de seksuele geaardheid van een persoon te veranderen van homo- of biseksueel naar heteroseksueel'. 

Een Kamermeerderheid was vorig jaar nog tegen een verbod op deze therapie, ondanks dat velen van de 'behandelde' homoseksuelen daardoor psychische klachten hebben opgelopen en jongeren door ouders worden gedwongen een dergelijke 'duiveluitdrijving' te ondergaan....... Welke partijen (en één beweging), welnu: CDA, ChristenUnie, SGP, FVD en PVV...... De laatste 2 zijn tegen daar ze vinden dat iedereen de vrijheid moet hebben om een dergelijke therapie te ondergaan, let wel: nooit is bewezen dat deze therapie effect heeft gehad op de geaardheid van een persoon..... Volgens deze partij en beweging is een verbod voor jongeren wel zinnig, maar niet voor volwassenen, die moeten zelf weten of ze zo'n therapie willen ondergaan....... Helaas zijn veel van deze 'volwassenen' door hersenspoeling met religie als de dood om in de hel gestraft te worden voor hun homo zijn, ofwel je kan je afvragen hoe volwassen deze mensen zijn....... Daarnaast zijn er sociopaten die mensen binnen de kortste keren kunnen omlullen en zich schuldig kunnen laten voelen..... 

Mensen die verklaarden te zijn 'genezen' van hun homoseksueel zijn (genezing van een geaardheid is zonder meer onmogelijk), vervallen vroeg of laat in de 'oude zonde', lullig genoeg hebben velen dan wel voor de rest van het leven psychische klachten opgelopen......  

Kan e.e.a. dan ook niet anders zien dan de manier waarop PVV en FVD zieltjes winnen voor hun beweging resp. partij, mensen dom houden met grove leugens, haatzaaien en bangmakerij...... In feite hetzelfde wat religies doen en dat zou verboden moeten worden, immers je hebt als politicus niet te liegen en mensen tegen elkaar op te zetten, helaas laat de praktijk zien dat verreweg de meeste politici liegen dat het gedrukt staat, neem alleen al VVD beroepsleugenaar Rutte, NB premier van dit land...... Kortom een fiks deel van de aanhang van de fascistische partij en idem beweging FVD en PVV zijn amper volwassen te noemen en hebben hun ideeën opgedaan door (zoals gezegd) leugens, haatzaaien en bangmakerij (bijvoorbeeld: vluchtelingen zijn gelukzoekers en bezetten onze huizen en banen.....)

Terug naar de 'conversietherapie': zoals in de tekst van Wikipedia al aangegeven, deze meer dan belachelijke therapie wordt ook wel 'reparatieve therapie' genoemd, dit geeft aan dat men de geaardheid als een ziekte ziet die met therapie is te verhelpen..... Nogmaals: homo- of biseksueel zijn is een geaardheid en geen ziekte dan wel onvolkomenheid, te zot voor woorden!!!

Het CDA is tegen daar een verbod volgens de flapdrol met zééééér interessante hoed, Grapperhaus (minister Justitie en Veiligheid),  overbodig is, daar de wetgeving voldoende middelen heeft om 'reparatieve therapie' tegen te gaan..... Wat enorm lullig dan dat deze psychisch beschadigende therapieën nog steeds worden toegepast en dat zelfs gedwongen op jongeren...' (onder dwang versta ik ook jongeren bang maken voor hellevuur en eeuwige verdoemenis, de smerige leugens die zovelen uit angst naar de diverse religies hebben gelokt.....) Grapperhaus durfde zelfs te stellen dat hij er keihard aan werkt deze therapieën te bestraffen.... Ach ja, eens een leugenaar....... Gelukkig zijn de jongeren van het CDA voor een verbod!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten