Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 maart 2020

Aandelenbeurzen: één groot 'bloedbad'

BNR en DeBeurs.nl spraken vanmorgen over een 'bloedbad' op de beurzen, een 'bloedbad' ofwel het onderuitgaan van de aandelenkoersen doordat Rusland weigert om de olieproductie terug te schroeven*, zodat de olieprijs niet verder daalt en uiteraard door de uitbraak van het Coronavirus dat steeds meer slachtoffers eist in het westen. (waar men China eerder de les durfde te lezen en het gore lef had te zeggen dat China niet goed is omgegaan met de Coronavirus uitbraak, waarvan de Wereldgezondheidsorganisatie (WTO) intussen stelt dat China deze crisis juist wel goed heeft aangepakt....)

'Bloedbad?' Juist de grote aandeelhouders zijn verantwoordelijk voor echte en grote bloedbaden over de wereld, door bezit van grote aantallen aandelen in de wapenindustrie......

Intussen hebben onze pensioenfondsen alweer honderden miljoenen verloren, dit daar deze fondsen toestemming hebben gekregen van Rutte 3 om nog meer van door ons gespaarde pensioengelden te vergokken op de aandelenbeurzen, niets anders dan een heel grote diefstal!! 

'Bloedbad op de beurzen?' Wat een walgelijke vergelijking!!

(voor de aandelenkoersen klik op deze link)

* En dan durft men Rusland een onbetrouwbare olie- en gasleverancier te noemen...... 

Voor meer berichten over aandeelhouders, pensioenfondsen, oliewinning en/of Coronavirus, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten