Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 maart 2020

Facebook kan geen Nederlandse 'factcheckers' vinden, terwijl het pertinente leugens van politici toestaat op haar platform

Nadat Nu.nl en de universiteit van Leiden de samenwerking met Facebook op het gebied van 'factchecken' hebben gestopt*, kan dit platform geen Nederlandse 'factcheckers' vinden, vandaar dat de persbureaus AFP (Frankrijk) en DPA** (Duitsland) deze taak gaan waarnemen voor Nederland.... ha! ha! ha! ha! ha!

Facebook lijkt wel volkomen dol geworden, immers in de VS staat het politici toe te liegen op Facebook en dat NB in aanloop naar de presidentsverkiezingen......***

Facebook geeft nu als excuus dat dit in het kader is van de Coronacrisis en alles wat daarover wordt gezegd...... Er is intussen zoveel informatie over het Coronavirus bekend dat je wel een imbeciel moet zijn als je gelooft dat wanneer je alles bijvoorbeeld maar schoonmaakt met chloor, je het virus niet kan oplopen.... Je wordt zelfs schijtziek van Radio1, dat keer op keer dezelfde vragen beantwoordt van luisteraars en dat tijdens het 'Corona spreekuur....' (ha! ha! ha! ha!)

Als de 'factcheckers' aan de gang gaan is het te hopen dat ze het RIVM als eerste van het platform schoppen, daar deze organisatie zichzelf telkens weer tegenspreekt sinds het begin van de Coronacrisis in Nederland en daar zelfs heel foute adviezen gaf, als dat het OV veilig zou zijn....... (trouwens ook voor deze cirisis heeft het RIVM zich getoond als een waardeloos maar peperduur instituut!)

Peter Burger, universitair hoofddocent aan de universiteit van Leiden, noemt de komst van DPA en AFP 'een welkome toevoeging'. Volgens eigen zeggen was hij vorig jaar op bezoek bij het DPA en was hij onder de indruk van de professionaliteit...... AFP kent hij al langer en noemt dat persagentschap uiterst betrouwbaar.... Beide persagentschappen hebben in aanloop van- en tijdens de illegale oorlogen van de VS fake news (nepnieuws) van de geheime diensten in de VS herhaalt als zijnde de waarheid, hoewel men beter had kunnen weten.......

Hoewel Burger de inzet van 3 fulltime krachten veel te weinig vindt, stelt hij even later dat je met 3 mensen wel veel kan doen..... ha! ha! ha! ha! Let wel, nogmaals: deze figuur is universitair hoofddocent..... (ha! ha! ha! ha!) Wat burger vindt van de toestemming door Facebook van politieke leugens weet ik niet, maar gok zomaar dat hij dit een prima aanvulling op de verkiezingen vindt.

*   Nu.nl en de Leidse universiteit waren het niet eens met het beleid van Facebook op het gebied van 'factchecken'.

** Met DPA wordt niet Dorrestijns Persagentschap bedoeld, een uiterst humoristisch onderdeel op VPRO radio in de 80er jaren (toen de VPRO nog een progressieve omroep was). DPA staat voor: Deutsche Presse-Agentur. Hier een voorbeeld uit een theatershow van Dorrestijn:



*** Verkiezingen die Rusland in 2016 volgens Facebook heeft gemanipuleerd middels advertenties voor 'borsjt en wodka' en dat tegen een bedrag dat volkomen in het niet valt bij wat er in totaal wordt uitgegeven aan deze 'verkiezingen...'

Zie voor het Coronavirus ook:
'Coronavirus doden versus griep- en hongerdoden

'Israël vernielt een Palestijnse Coronavirus noodkliniek........'

'Coronavirus: farmaceuten zijn nu al doende de prijs voor een vaccin op te drijven' (zie ook de links in dat bericht)

En zie voor Facebook:
'Robert Epstein: Google en Facebook corrumperen de politiek en manipuleren de presidentsverkiezingen' (zie ook de links in dat bericht)

'Verkiezingen in de VS worden weer gemanipuleerd door de Israëlische premier Netanyahu 

Voor nog veel meer berichten over het Coronavirus en Facebook, klik op één van deze labels, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten