Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 maart 2020

Rusland: Helga Salemon neemt Putin de maat: hij heeft Rusland gedestabiliseerd

Vanmorgen op Radio1 in MAX Nieuwsweekend oorlogshitser en grootlobbyist voor VS/NAVO terreur, Helga Salemon, die met haar hysterische stemgeluid weer eens Rusland en dan m.n. Putin demoniseerde...... Volgens Salemon heeft Putin Rusland gedestabiliseerd en is de wijziging in de grondwet, waardoor Putin kan blijven regeren ingegeven door angst om vervolgd te worden door het Internationaal Strafhof (ICC) voor MH17 en voor moordaanslagen op zijn leven.....

Toen Putin voor het eerst aantrad als president was Rusland bijna failliet door het desastreuze beleid van zijn voorganger, de zwaar corrupte (in belang van het westen en oligarchen) alcoholische topgraaier Jeltsin..... Putin heeft Rusland uit dit bijna faillissement getrokken en Rusland weer op de wereldkaart gezet! Intussen zorgen de illegale sancties tegen Rusland ervoor dat Rusland toch wat economische klappen heeft opgelopen, echter in veel mindere mate dan men had berekend en dat is m.n. te danken aan het beleid van de regering Putin......

Voorts heeft Putin laten zien een verstandig president te zijn, ga maar na, als Trump op zijn plaats had gezeten, was het al lang oorlog geweest, ofwel WOIII,..... Zie hoe de VS tekeer is gegaan tegen Rusland in Syrië, waar niet de VS maar Rusland volkomen legaal opereerde en opereert, immers de regering Assad heeft de hulp ingeroepen van Rusland... Hulp tegen de buitenlandse terreur in het land, waar de VS als mededader moet worden gezien*, zeker daar de VS de zogenaamde opstand in Syrië op poten heeft gezet, alleen met de bedoeling Assad tot aftreden te dwingen.....**

Daarnaast heeft de Russische regering onder Putin te maken met de ene (grote) NAVO oefening langs haar westelijke grenzen, bijna het jaarrond....... Hé Salemon, dat moet Rusland eens probveren langs de grens met Mexico, in het geval dat daar een regering zou zitten met net zulke goede banden als die tussen Rusland en Syrië!! (onmogelijk daar de VS binnen de kortste keren zou zorgen dat Mexico weer in het VS-gareel loopt....)

Zelfs het Coronavirus werd door Salemon gebruikt met haar demonisering van Rusland. Volgens Salemon zou Rusland maar 45 geïnfecteerden hebben en 'dat kan natuurlijk niet, met een zo grote grens langs China' (alsof de Chinese Corona patiënten massaal langs die grens staan te hoesten in de richting van Rusland (mits de wind uit de juiste richting komt..... ha! ha! ha! ha!) En Salemon wat vind je dan van de omgang met het virus door de VS: veel te weinig testsetjes om te controleren of iemand het Coronavirus heeft opgelopen, ofwel daar moeten inderdaad veel meer Coronapatiënten zijn, maar ja Salemon lobbyt ook voor de grootschalige VS terreur, dus daar zal ze niets over zeggen, zoals ze ook niets zal zeggen over het bevoorraden door de VS van terreurgroepen in Syrië .......)

Salemon wou voorts nog kwijt dat het Russische volk wordt gehersenspoeld door Putin..... Zeg Salemon, kijk naar wat jij aan onzin uitkraamt en dat keer op keer, dat is zeker een vorm van hersenspoelen, vooral daar men jou als 'Rusland deskundige' presenteert op de landelijke prutzender Radio1...... Overigens staan de westerse reguliere media en zelfs het zogenaamde onafhankelijke BBC (en de NOS) vol van anti-propaganda tegen Rusland, China en Iran, propaganda zoals gewoonlijk op basis van leugens, verdraaiingen, het brengen van fake news (nepnieuws) en andere desinformatie >> alsof dat geen vorm van hersenspoeling is..... (en tot die media behoor jij Salemon!)

De rechtse sufkont Gijs Groenteman die ongelofelijk genoeg weer op Radio1 mag presenteren, zei tot slot na de anti-Russische propaganda tegen Salemon: "Nou hartstikke goed..."

*  Neem de bombardementen op Raqqa, waar de VN de VS dringend verzocht te stoppen met de bombardementen om de burgerbevolking te beschermen, een oproep die werd genegeerd door de grootste terreurentiteit op aarde, de VS.... Hetzelfde gebeurde overigens eerder in het Iraakse Mosul, ook toen weigerde de VS te stoppen met de bombardementen op burgerdoelen......

** Een truc waarmee de VS intussen ruime ervaring heeft opgedaan, ook al is dat niet altijd met succes, zie Syrië en Venezuela. Vergeet daarbij niet dat het Syrische volk in 2014 Assad met een overweldigende meerderheid heeft gekozen in door internationale waarnemers goedgekeurde verkiezingen! (De VS begon al in 2006 met de voorbereidingen van acties tegen Assad......) Vluchtelingen proberen terug te keren naar Syrië als zij weten dat hun stad of dorp is bevrijd van de terreurgroepen door het Syrische leger in samenwerking met Rusland en Iran...... De bevolking die meerdere religies aanhangt, stond bovendien langs de straatkant te juichen als het Syrische leger hun woonplaats had bevrijd en dat hand in hand met die buren!! (kom daar maar eens voor in Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, het door het westen vernietigde Libië en andere islamitische staten.....)

Voor meer berichten over Putin, Rusland, Assad en/of Syrië enz. klik op één van de labels met die namen, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten