Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 maart 2020

CBS: consumentenvertrouwen ondanks Coronavirus niet gezakt sinds januari.... ha! ha! ha! ha!

Kan  zo niet bedenken of het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) eerder zo'n enorme blunder heeft gemaakt, als het bericht over het consumentenvertrouwen dat vanmorgen naar buiten werd gebracht: ondanks het Coronavirus zou het consumentenvertrouwen niet gedaald zijn sinds afgelopen januari en ligt dit vertrouwen nog steeds boven het gemiddelde..... (wat al onzin was!) 

Met dergelijke kul bewijst het CBS ten overvloede een nog slechter cijfergoochelinstituut te zijn, dan eerder gedacht, immers hoe kan je een dergelijk bericht naar buiten brengen als de bevolking in de supermarkten en drogisterijen de producten voor elkaars neus wegkaapt en zelfs geweld niet uit de weggaat in een waanzinnige hamsterhysterie.......

Het consumentenvertrouwen had minstens zo laag moeten zijn als in 2009, een jaar nadat de bankencrisis losbarstte........ (al zullen ook die CBS cijfers wel totaal buiten de werkelijkheid staan)

Hoorde bij dit bericht niet uit de keel van Pieter Hein van Mulligen, één van de topgraaiers van het CBS die dat meestal wel doet, wellicht had hij zelf al door dat een dergelijk onzinverhaal niet geloofd zal worden.....

Het CBS wordt door de overheid betaald en dan vooral door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat* voorts betalen andere ministeries het CBS voor geleverd 'statistisch (pruts) werk'.

Je zal het niet geloven maar het CBS zou ook nog eens 'onafhankelijk' zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! Zie voor wie de cijferberg het gunstigst uitpakt en dat is in 98% van de gevallen voor de zittende regering..... Bovendien je bijt niet de hand die je voedt....... Het CBS is dan ook een lobbyorgaan van en voor het zittende kabinet!! Hoe zot wil je 't hebben??!!!! 

En mensen dat hele CBS kost de belastingbetaler jaarlijks een enorme bak geld, waarvoor? Zie het voorgaande, ofwel propaganda voor het zittend kabinet, propaganda NB gericht op de betalers daarvan! (anders gezegd: door ons betaalde propaganda waarmee we zelf worden belazerd...)

* Een belachelijke combinatie daar economische zaken veelal tegenovergesteld zijn aan de zorg voor het klimaat, zoals de praktijk al een tiental jaren laat zien.......

Zie ook:
'CBS let op: in Duitsland is het consumentenvertrouwen wel onderuit gegaan door de Coronacrisis'

'Facebook kan geen Nederlandse 'factcheckers' vinden, terwijl het pertinente leugens van politici toestaat op haar platform'
 
'Coronavirus: farmaceuten zijn nu al doende de prijs voor een vaccin op te drijven

'Coronacrisis: afvalverwerkers hebben belang bij een zo groot mogelijke berg afval'

'Hugo de Jonge (CDA minister) & het Coronavirus, een drama 'in wording'

''Samen tegen Corona, da's lief' of......'
'Twitter ondermijnt met censuur Venezolaans regeringsbeleid op het Coronavirus

'Rusland, China en Cuba (echt) solidair met Coronaslachtoffers: zij helpen Italië, terwijl China zegt snel een vaccin te zullen hebben ontwikkeld

'Coronavirus: Roche laat zien waar farmaceuten voor staan: inhumaniteit, zelfzucht en bakken geld verdienen' (en zie de links in dat bericht)

'Coronavirus hapsnapbeleid Rutte 3 en RIVM'

'Coronavirus: geld gaat ver voor op de gezondheid van Amazon arbeiders' (zie ook de links in dat bericht, anders dan de hier getoonde)

'Coronacrisis: miljarden voor bedrijven en steun voor hypotheekhouders? Stop de huurverhoging per 1 juli a.s.!!'

'Coronavirus: Franse artsen dienen klacht in tegen de minister-president wegens liegen over virus'

'Coronavirus: de eerste patiënten met het virus gemeld in openluchtgevangenis Gazastrook' (en zie de links in dat bericht)

'Coronavirus: KLM ontslaat 2.000 mensen, schrapt vluchten met de Boeing 747 en krijgt een bak belastinggeld van de overheid'

'Coronavirus: 'Ik hoef mijn geld niet terug''

Voor meer berichten over het Coronavirus, de klimaatverandering, het CBS en/of Pieter Hein van Mulligen, klik op het bewuste label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten