Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 oktober 2020

Burgerrechten waaronder privacy aangetast door 'strijd' tegen het Coronavirus

Dat onze burgerrechten deels worden uitgekleed zal niemand waarschijnlijk nog verbazen (waar één onderdeel daarvan: het recht op privacy in feite al lang is gesneuveld), als willige schapen laat men zich veelal zonder een letter aan kritiek leiden door Pruts Pruts & de Prutsers, ofwel de 'Coronataskforce' bestaande uit VVD premier Rutte (de grootste prutser), CDA minister volksverlakker de Jonge (ook een prutser van formaat), CDA prutser Grapperhaus, het OMT (Outbreak Management Team.. ha! ha! ha!), waar dat laatste adviesorgaan bestaat uit o.a. het RIVM, het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) en de Landelijke Coördinatie Infectieziektebestrijding (LCI), waar de laatste dan toch weer valt onder het RIVM.... (duizelt het je al??)

Zonder dat er wetenschappelijk bewijs voor is wenst men dat de burgers mondmaskers dragen in openbare binnenruimten en in het openbaar vervoer en reken maar dat wanneer de besmettingen blijven oplopen (door de zwaar ondeugdelijke PCR test) het me niet zal verbazen dat je straks overal verplicht met zo'n onding op de kop moet lopen, terwijl ze volgens virologen niets doen, men draagt deze dingen zelfs te lang, je moet ze na een uur vervangen door een nieuw of schoon masker (althans als je gelooft dat ze helpen)....... 


Demonstraties zag de overheid liever al nooit, waar demonstraties tegen Coronamaatregelen worden afgedaan als een stel gekkies die niet begrijpen waar het over gaat (en men roept dat ze verboden moeten worden >> reken maar dat wanneer de Coronacijfers oplopen, Rutte en z'n prutsmaatjes ze straks helemaal verbieden en dat waarschijnlijk op basis van de meer dan belachelijke, ondemocratische spoedwet)

Onze vrijheid is zwaar ingeperkt en zelfs in je eigen huis mag je niet met meer dan 4 personen tegelijk aanwezig zijn..... (ook heel handig om mensen tegen te houden die zich willen organiseren tegen maatregelen als die tegen het Coronavirus)

Tijdens 'de eerste golf' waar de overheidsprutsers een intelligente lockdown hadden ingesteld, was het helemaal raak met het etnisch profileren door de politie...... (ook dat is een zware inbreuk op burgerrechten en zelfs op mensenrechten!!)

De Corona-app is niet verplicht, echter zoals hiervoor al eerder gesteld: als de cijfers oplopen zal het me niet verbazen dat je deze toch verplicht moet installeren.......

Namaak agenten die men boa's noemt mogen vanwege het Coronavirus nu ook met een wapenstok rondlopen en reken maar dat wanneer ze ook daarmee de boel niet onder controle kunnen krijgen, ze straks zelfs met pepperspray, of erger nog met een taser mogen rondlopen en dat tegen jongeren die zien dat het koningshuis, politie, militairen (er is zelfs een militaire oefening gaande in de 'burgerwereld....'*) en ambtenaren, o.a. van politie zich niet aan de Coronaregels houden....... Willekeur.......

Als er straks een vaccin zal zijn, is de kans levensgroot dat je deze wel moet nemen, daar je anders niet langer openbare gelegenheden en het openbaar vervoer mag betreden, Bill Gates is al bezig om daar een 'universeel paspoort' voor te ontwerpen, of beter gezegd dat paspoort is al zo goed als klaar en zal hoogstwaarschijnlijk ook in de vorm van een onder de huid aangebrachte chip worden aangeboden...... Het zal me alweer niet verbazen als je t.z.t. als vaccinatieweigeraar niet langer welkom zal zijn in winkels, andere openbare ruimten en in het openbaar vervoer......... Zo zal iedereen in feite gedwongen worden dat vaccin te nemen: ping ping kassa voor aandeelhouders van de farmaceutische maffia, zoals grootaandeelhouder Gates..... Dit alles terwijl er in feite een veel te korte tijd is om dit vaccin te controleren op bijwerkingen..... Het is zelfs zo zot dat deze spuugrijke farmaceuten van hun respectievelijke overheden eisen dat ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor (ernstige) bijwerkingen..... 'Dat klinkt echt hééééél vertrouwenwekkend......'

Elk verzet tegen de belachelijke Coronamaatregelen doet men intussen (ook in de reguliere media) af als acties van complotdenkers....... Terwijl een groot deel van het verzet komt uit kringen van artsen en verplegers, die stellen dat de maatregelen totaal buiten proporties zijn en meer kwaad dan goed doen........

Het volgende schrijven is deel 3 uit een Facebook post gemaakt door Marjolein Jansen, in dit deel draait, zoals je al begreep, om de aantasting van burgerrechten (zoals je ziet weggecensureerd door Google, het bericht van Marjolein Jansen is door Facebook in haar geheel verwijderd......):

 



 

 ==============================

* Zie: 'Operatie Zebra Sword van start in Nederland, een militaire oefening op het snel verplaatsen van militair materieel naar de grenzen van kernmacht Rusland' (ook met aandacht voor burgerrechten) en zie voorts: 'Baas boven Baas.....' (van Leefse.....! voor de nieuwe berichten van dat blog kan je onderaan deze pagina de link vinden) en zie ook: 'Coronavirus: veel hysterie, waarom dan wel vakanties toestaan naar 'risicogebieden' en dan ook nog 's nachts

Hier de eerste 2 bewerkte delen uit het Facebookbericht van Marjolein Jansen (zoals gezegd de bijdragen van Marjolein Jansen zijn weggecensureerd):

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deel 2 en zie de passende links bij dat bericht)

'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin' (deel 1 en zie de passende links bij dat bericht)

--------------------------------------------------------------

Zie verder: 'De behandeling van het griepvirus vs. het Coronavirus' (als we een griepepidemie zouden behandelen als die met het Coronavirus, zouden er veel meer mensen sterven......)

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn'

'Great Barrington Declaration tegen overmatige en zelfs gevaarlijke Coronamaatregelen'

-----------------------------------------------------------

Voor aantasting van onze burgerrechten door maatregelen tegen het Coronavirus zie:
'Robert F. Kennedy sprak op anti-Coronamaatregelen demo in Berlijn, gecensureerd door veel van de reguliere westerse mediaorganen'  

'Berlijn: demonstratie tegen Coronamaatregelen (twee keer toegestaan door de rechter!)' (zie in dit bericht ook het staatje over het aantal sterfgevallen in Nederland!)

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (o.a. over het eerste bedrijf dat bezig is met het ontwikkelen van zo'n pas......)

'Emile Roemer (SP burgemeester Heerlen) vindt de hoogte van de Coronaboete terecht' 

'RIVM mag locatiegegevens van smartphones inzien i.v.m. het Coronavirus en deze gegevens een jaar lang bewaren' (!!!!)

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet' (!!!!)

'Transport nucleair afval via Amsterdam naar uitermate gevaarlijke opslag' (met aandacht voor de aantasting van burgerrechten tijdens de Coronacrisis, zo mochten in Duitsland maar 35 mensen protesteren tegen dit transport....)

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten'

'Coronavirus: vluchtelingen zonder verblijfsvergunning blijven opgesloten ondanks grote kans op besmetting'  

'Privacy en vrijheid van meningsuiting slachtoffer van het Coronavirus: neem de verplichte volg-app' (waar intussen duidelijk is dat deze niet verplicht is, echter mocht er een tweede uitbraak komen, op basis van de niet werkende PCR-test, is de kans groot dat men deze app alsnog verplicht zal stellen, waarna je je telefoon beter thuis kan laten [wat dan wel weer 'een zegen is' als je het OV neemt].....)

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis
 
'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort'' (zie ook de video's in dat bericht, waarvan de hieronder getoonde er één is)

Forced vaccinations for all. And that means you. A triumph for authoritarians (een video uit 2018, zeker zien mensen!):


'Politie schiet 13 jarige jongen dood bij handhaven avondklok i.v.m. Coronavirus'

'Viktor Orbán misbruikt Coronacrisis om het Hongaarse parlement en daarmee de democratie buitenspel te zetten'

'Ton Wilthagen (universiteit Tilburg) wil dat de verkiezingen voor de Tweede Kamer worden uitgesteld' (en zie de links in dat bericht naar andere 'Corona-artikelen')

Met dank aan Joost van der Zwan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten