Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 oktober 2020

Christenen zijn potentiële kannibalen

Drink mijn bloed en eet mijn vlees zou jezus zijn volgelingen hebben voorgehouden: "Wie mijn vlees eet en mijn bloed drinkt" (Joh. 6, 51-58)

Vreemd dat christenen deze meer dan belachelijke traditie van het avondmaal* volhouden, immers het geeft nogmaals aan dat de grens tussen het eten van (dieren) kadavers en lijken van mensen uitermate klein is.......

Kadavers in de natuur: steeds meer kans dat je ze tegenkomt | RTL Nieuws

Overigens stelt de bijbel dat je dieren goed moet behandelen, hoe kan het dan dat de christenfundi's van SGP en ChristenUnie (CU), alsmede de christenen van het CDA, die dagelijks dieren mishandelen daar ze 'boer zijn' op een intensieve veehouderij, dit kunnen rijmen met voorschriften uit de bijbel, dan moet je toch echt wel een enorme hypocriet zijn..... Door de week dieren mishandelen en op zondag in de kerk de grootsheid van gods schepping bejubelen (en onder die grootse schepping vallen ook de dieren die door o.a. christenen worden groot- en doodgemarteld.....)

Trouwens het feit dat je volgens de bijbel vlees mag eten is al helemaal belachelijk, immers waarom heeft de god van deze figuren dan de mens geschapen als veganist, immers onze ingewanden zijn niet gebouwd op het eten van vlees (en zuivel) en zouden daar slechts voor beperkte duur voor moeten worden gebruikt: in noodgevallen als er geen ander voedsel te krijgen is, dus tijdens een hongersnood.....** Langdurig en intensief vleeseten kan diverse (ernstige) ziekten veroorzaken, zoals maag- en darmkanker en ernstige hartklachten als zelfs een hartinfarct, voorts is het schadelijk voor het grootste deel van andere organen, ook voor ons grootste orgaan, de huid...... 

*  Het heilig avondmaal geserveerd met rode wijn (alcohol) als het bloed van jezus (alsof hij een lopend wijnvat was), terwijl wijn een zeer dodelijke harddrug is!!! (wat niet wil zeggen dat ik geen alcohol drink en ook daarmee ben ik harddrugsgebruiker [tabak is in feite ook een harddrug])

** En ja, elke vleeseter is, als de (hongers-) nood maar hoog genoeg is, een potentiële lijkeneter.......

Voor meer berichten over vleeseten, religie, christenen, christelijke hypocrisie en/of intensieve martelveehouderij, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten