Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 oktober 2020

Coronavirus: VVD premier Rutte draait aan knoppen en probeert het virus met een hamer te bestrijden...... ha! ha! ha! ha! ha!

Rutte liet gisteravond weten dat hij aan knoppen draait en het Coronavirus met een hamer plat wil slaan..... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een belachelijke beeldspraak!!

Inderdaad: Rutte draait aan knoppen, echter volgens mij met een blinddoek op, het is als het rad van fortuin, je weet nooit wat de uitkomst is, geen mondmaskers, misschien toch wel dan het advies om op bepaalde plekken een masker te dragen, daarna een dringend advies en binnenkort een verplichting binnen alle publieke binnenruimten...... Hetzelfde geldt voor de hoeveelheid mensen die bij elkaar mogen zijn, 100 daarna 50 vervolgens 30 en nu in 4 personen en dat hangt dan weer af van waar die gezelschappen zich bevinden, zo mag je buiten met 4 personen samen zijn (met 1,5 meter afstand) en binnen met maximaal 3.......

Zo sla je met een hamer vooral op je eigen vingers - Maurice de Hond De hamer van Rutte met een voorbeeld van de gang van zaken

'Het mooist' is uiteraard het met een hamer platslaan van het virus.... Rutte wil dit zelf doen en reken maar dat hij eerst 10 keer op zijn vingers en duim slaat!!

Kabinet kiest voor mokerslag in de strijd tegen het coronavirus |  Nederlands Dagblad Rutte doet een mokerslag na, dat belooft niet veel goeds!!

Ongelofelijk dat men flapdrol Rutte nog serieus neemt (met hulp van de volgzame reguliere media die hem roemen om wat niet meer is dan zijn waanzinnige ad hoc aanpak op de virusbestrijding.....)

Voor meer berichten over het Coronavirus en/of Rutte, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Laatste 'bijwerking' om 18.57 u. 14 oktober 2020.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten