Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 oktober 2020

Coronavirus: de tegenstrijdigheden in beeld

Update op 1 december 2020: ook hier zijn alle afbeeldingen, ook met tekst verwijderd door Google, en de post op het Facebook account van Marjolein Jansen is verwijderd......!!!! Censuur hoort in een dictatuur, dit is een schande van formaat!!!

Het volgende schrijven (deel 5) heb ik overgenomen van een Facebook post gemaakt door Marjolein Jansen:

 

 

 

Hierbij dient opgemerkt te worden, dat er in huishoudens, maximaal 3 extra personen aanwezig mogen zijn, een regel die duidelijk vooral is gericht op studenten en andere jongeren, die een éénpersoonshuishouden hebben. Mensen die de overheid (Rutte c.s.) eerder al durfde te beschuldigen van het verspreiden van het (griep) Coronavirus

 

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/122492352_3711325575558570_4170270450748092870_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=5LKjT4jb3Y0AX9lSm2z&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=7bc4d68ad38db5bf5fff7f470d780dfb&oe=5FBBA836 


 (aan het bovenstaande moet nog toegevoegd worden dat er voor de A-lijst een meldingsplicht geldt voor huisartsen, Ap)

 

 

  

Dan nog over de gegeven adviezen van topleugenaar en VVD premier Rutte, CDA minister-prutser de Jonge en CDA minister en opperhufter Grapperhaus, die tijdens de eerste en tweede golf elkaar tegenspraken/spreken, neem de adviezen aangaande het aantal mensen dat wel of niet bij elkaar mag zijn......... (overigens dan zijn er ook nog tegenstrijdigheden tussen wat Rutte c.s. en wat het RIVM of de rest van het Outbreak Management Team [OMT] stellen....)

Zoals eerder op deze pek 'verzucht' het aantal doden is amper gestegen, gezien het staatje op basis van RIVM gegevens, waarbij niet vergeten moet worden dat de PCR test minstens voor de helft vals positieve besmettingen weergeeft, ofwel het is maar zeer de vraag of een aantal weergegeven doden werkelijk is overleden aan COVID-19.........

============================================

Voor de eerste 4 bewerkte berichten n.a.v. het Facebookbericht van Marjolein Jansen, zie: 'Coronavirus: mondmasker onzin

'Burgerrechten waaronder privacy aangetast door 'strijd' tegen het Coronavirus' (deel 3 en zie de passende links bij dat bericht)

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deel 2 en zie de passende links bij dat bericht)

'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin' (deel 1 en zie de passende links bij dat bericht)

-------------------------------------------------------------------------

Zie bijpassende links (die overigens ook in de hierboven weergegeven berichten kunnen terugkomen, zo kan een bericht over mondmaskers ook tegenstrijdigheden in het beleid aantonen): 'De behandeling van het griepvirus vs. het Coronavirus' (als we een griepepidemie zouden behandelen als die met het Coronavirus, zouden er veel meer mensen sterven......)

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test' (!!!!)

'Rutte is een geweldige premier volgens 'peilingen' en de reguliere media: in werkelijkheid stapelt hij de ene op de andere blunder, ook in het Coronadossier'

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn'

'Coronavirus: ook in België grote aantallen nieuwe besmettingen >> mondmaskers kunnen besmettingen niet voorkomen!!

'Coronavirus: Duitsland ziet grote toename besmettingen ondanks 'trouwe' mondmaskerdragers'

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media'

'Coronavirus: veel hysterie, waarom dan wel vakanties toestaan naar 'risicogebieden' en dan ook nog 's nachts

'Grapperhaus (CDA minister Justitie) overtreding Coronaregels: boete en strafblad ofwel hij dient per direct op te stappen!!'

'Robert F. Kennedy sprak op anti-Coronamaatregelen demo in Berlijn, gecensureerd door veel van de reguliere westerse mediaorganen' (ook Kennedy wees op tegenstrijdigheden in de bestrijding van het virus)

'Berlijn: demonstratie tegen Coronamaatregelen (twee keer toegestaan door de rechter!)' (in dat bericht ook een staatje waarin aangegeven dat sinds begin juni het aantal sterfgevallen t.o.v. voorgaande jaren nagenoeg hetzelfde is!)

''Coronahumor': het aantal overlevenden van het virus'

'Coronavirus: PCR test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (en zie de links in dat bericht)

'Coronavirus: Zweden doet het zonder lockdown en mondmaskers uiteindelijk toch goed'

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' (niet zozeer een tegenstrijdigheid, maar een smerig misbruik maken van het virus)

'Veel maatregelen tegen het Coronavirus vernietigen juist levens

'Fauci en de CDC hebben toegegeven dat de hele Coronacrisis zwaar wordt overdreven, zet dat eens af tegen de toespraak van premier Rutte en minister de Jonge'(!!!!) (Dezelfde Fauci die eerder in Nieuwsuur stelde niet te begrijpen dat er geen uitgebreide mondmaskerplicht bestaat in Nederland, terwijl de VS in verhouding veel meer besmettingen en Coronadoden heeft dan Nederland, bovendien kan men nu [17 oktober 2020] bewijzen dat mondmaskers dragen niet helpt besmettingen te voorkomen......)

'Operatie Zebra Sword van start in Nederland, een militaire oefening op het snel verplaatsen van militair materieel naar de grenzen van kernmacht Rusland' (bij dit soort oefeningen maakt het blijkbaar niet uit dat men geen afstand van 1,5 meter kan aanhouden, zoals andere ambtenaren, politici en het koningshuis zich niet aan de regels behoeven te houden......)

'Hugo 'Corona' de Jonge ('minister' Volksgezondheid): "Er gaan dingen goed en er gaan dingen niet goed, dat is ons werk..."' (ha! ha! ha! ha! ha! 'echt een intellect die de Jonge....') 

'Coronavirus: Fauci een autoriteit op virologisch gebied? Lees en zie dit!'

'Coronavirus: in tijden van crises moet het kabinet totale openheid geven' (door openheid kweek je draagkracht, althans als je vindt dat draconische maatregelen nodig zijn en  juist dat doen de verantwoordelijken in Rutte 3 niet; en zie de links in dat bericht naar oudere artikelen over het virus) 

Met dank aan Joost van der Zwan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten