Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 15 oktober 2020

Coronavirus beslommeringen: nu nog de verplichting dat je latex handschoenen moet dragen in de openbare binnenruimten

Nu de ongelofelijk klungelende Rutte en zijn maten, laten we zeggen de Corona taskforce, het Outbreak Management Team (OMT) en het Red Team (dat zijn vuige communisten zoals je begrijpt!) het voor elkaar hebben gekregen dat je verplicht met een onzinnige mondmasker op de kop in de openbare binnenruimten moet vertonen, is de vraag wat de volgende maatregel zal zijn, daar het zeker is dat het aantal besmettingen niet onderuit zal gaan door het dragen van deze ondingen, daarom heb ik een paar voorstellen:

  • Stel het verplicht dat mensen latex handschoenen moeten dragen in openbare binnenruimten, met een verbod het gezicht of welk ander lichaamsdeel dan ook aan te raken met 'rubberhanden!' Overtreding te bestraffen met een boete van € 99,-- en mocht men dan ook nog worden aangetroffen zonder 'rubberhanden', te verhogen met nog eens € 99,-- waarmee je meteen een strafblad te pakken hebt en dat voor het leven!! (bij nog een overtreding in deze categorie volgt onherroepelijk openbare geseling en dat geldt ook voor de categorieën hieronder!!)
  • In kantines mag het mondmasker afgezet worden, daar tegelijk eten eten met zo'n onding op nu eenmaal onmogelijk is, maarrrrrrr stel dan wel een verbod in op praten en hoesten! Praten dient bestraft te worden met € 99,-- en als je dan ook nog eens hoest nog eens € 99,-- en jawel ook daarbij een strafblad voor het leven!!
  • Schoenen zijn een gewild vervoermiddel voor virussen dus ook een gebod voor het aanbrengen van plastic hoesjes over de schoenen, die ververst moeten worden als je van de ene naar een andere winkel gaat!! Voor het niet dragen van deze hoesjes een boete van € 99,-- en als je daarbij ook nog eens van de ene naar de andere winkel bent gegaan, nogmaals een boete van € 99,-- en ook dat is weer goed voor een levenslang strafblad!!
  • Een verbod op het dragen van van zijden, latex of leren kleding daar virussen deze kleding prettig vinden en daar lang op kunnen overleven!! Mocht je aangetroffen worden met deze kleding: een boete van € 99,-- en mocht je een combinatie van deze kleding dragen een extra boete van € 99,-- en ja ook dat is dan weer goed voor een levenslang strafblad!! Hier moet nog aan toegevoegd worden dat wanneer je ook nog eens bont draagt (omdat het virus zich hierin kan verschuilen) daar onmiddellijk een straf van 20 zweepslagen op staat, plus openbare verbranding van dat kledingstuk!!
  • Daarover gesproken: een verbod om zonder enige bescherming het haar los te dragen, omdat het virus zich daarin kan verschuilen en dan kan toeslaan als je iemand per ongeluk passeert op minder dan 1,5 meter afstand!! Als je wordt aangetroffen met los haar, alweer een boete van € 99,-- en mocht je daarbij baarddragend zijn een extra boete van € 99,--, zoals je al intussen begrepen had: ook hier weer een levenslang strafblad!!

Mocht je meer dan drie strafbladen hebben verzameld wordt je onmiddellijk voor het leven opgesloten!! 

Zo pakken we het virus 'voortvarend' aan!! (zonder hamer)

Morocco 'bans the sale and production of the burka' - BBC News

Het beste is dan ook om iedereen vanaf nu te gebieden een burka te dragen!!! (maar uiteraard niet met een open gaasje voor de ogen en mond!!) 

Netherlands: Burka ban enters into force Zo, deze figuren zijn bijna helemaal klaar voor het Coronavirus, waar alleen een gaasje moet worden geplaatst, dat dan weer moet worden dichtgemaakt met plastic, daar je anders helemaal geen bliksem meer ziet, laat staan een onverlaat die de Coronaregels overtreedt......

Laatste update (had een fout formaat foto, mijn excuus) 19.25 u. 15 oktober 2020.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten