Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 8 oktober 2020

Ondanks gehoorzaamheid van het volk aan Coronamaatregelen, inclusief het gebruik van een mondmasker, loopt het aantal besmettingen sterk op in Duitsland

Ondanks onderzoek waaruit zou blijken dat Duitse burgers zich braaf aan de regels houden, zelfs meer dan 80% die maskers dragen ook waar geen verplichting geldt, is het aantal besmettingen in 1 dag tijd met meer dan 4000 gevallen toegenomen, de laatste weken bleef het aantal besmettingen beperkt tot rond de 2.200 per dag...... Vanaf 22 augustus steeg het aantal besmettingen tot boven de 2.000, op die dag meldde het Robert Koch Institut (RKI) een aantal van 2034 besmettingen, het hoogste aantal sinds april dit jaar, waar het RKI dit toeschreef aan teruggekeerde vakantiegangers. Het aantal besmettingen liep tot afgelopen dinsdag al op tot boven de 2.500.......

Opvallend is het feit dat het aantal sterfgevallen ongeveer gelijk blijft met dat van voorgaande jaren rond deze tijd...... Hetzelfde is in Nederland te zien, hoewel hier wel een sterkere toename is van het aantal IC opnamen, echter dat kan liggen aan een andere inschatting van de dienstdoende artsen.

Zo bezien heeft het dragen van een mondmasker geen invloed op het aantal besmettingen en er zijn deskundigen die stellen dat het aantal besmettingen zelfs op kan lopen door het dragen van een masker, dit daar mensen niet begrijpen wat ze wel en niet moeten doen met zo'n onding, zo moet je na maximaal een uur een ander (schoon) masker opzetten, als je dat niet doet, is de kans juist groot dat je een ophoping van slechte stoffen op het masker krijgt en de kans dat je daar wat van binnenkrijgt is uiteraard veel groter dan bij een nieuw masker. Bovendien als je moet hoesten met zo'n ophoping van besmettelijke stoffen, of dat nu 'nanodruppels' Coronavirus zijn (die toch al niet worden tegengehouden door de meeste maskers), of bijvoorbeeld de 'gewone griep', is de kans ook groot dat je deze stoffen 'loshoest' van het masker (dit daar men telkens weer stelt dat wanneer een masker geen zin heeft, je ten minste anderen beschermt, ingeval je zelf zonder het te weten wel besmettelijk bent)

Ben het niet vaak eens met Jaap van Dissel van het RIVM, maar zijn opmerkingen over de onzin van het dragen van een masker, deel ik met hem en zo te zien aan het oplopen van het aantal gevallen in Duitsland haalt van Dissel ook van die kant zijn gelijk!!

Hieronder opgenomen het schrijven op de site van WDR5 voor het programma Tagesgespräch, waarin men vanmiddag (van 12.00 tot 13.00 u.) discussieerde over het nut van Coronamaatregelen. Zoals je begrijpt veel onzinnig gewauwel als hoe braaf men 'wel niet' de regels volgt en spugen op degenen die geen mondmasker dragen, echter enkele inbellers hadden wel degelijk een punt met de kritiek die ze leverden op die regels (de presentator Achim Schmitz-Forte en zijn gast dr. Rolf Kaiser, een viroloog, waren duidelijk van mening dat maatregelen als mondmaskers dragen een geducht middel zijn tegen verdere besmettingen).

Zo stelde een vrouw  volkomen terecht dat veel cijfers geheim worden gehouden, zoals het werkelijke aantal Coronadoden, daarop zei presentator Schmitz-Forte dat 'journalisten' als hijzelf liever niet te veel cijfers gebruiken daar dit de luisteraar/lezer/kijker in verwarring zou brengen...... ha! ha! ha! ha! ha! Hoe durft zo'n kwezel zich nog journalist te noemen?? Ongelofelijk!! Overigens zoals gezegd ook het aantal sterfgevallen in Duitsland is niet hoger dan in dezelfde tijd vorig jaar en de jaren daarvoor, echter daarover spreekt men liever niet..... (hetzelfde geldt voor Nederland)

Een andere inbeller, een man die wilde ingaan op wat meerdere wetenschappers als kritiek hebben geleverd op een aantal Coronamaatregelen, werd het woord ontnomen toen Schmitz-Forte stelde dat hij niet goed te verstaan was, waar hij 'verduidelijkte' dat hij met een koptelefoon opzat en als je dan al slecht te verstaan bent, begrijpt de luisteraar er al helemaal niets van, vreemd want de man was uitermate duidelijk te verstaan...... Viroloog Kaiser was duidelijk niet zeker van zijn zaak wat te horen was aan veelvuldig slikken (ook mensen die liegen doen dat veelvuldig), hetzelfde gebeurde toen de zojuist besproken man aan het woord kwam, waarschijnlijk had Schmitz-Forte dit ook in de gaten en ontnam de man daarom het woord........

En ja, zo worden we dag in dag uit belazerd en ik begin me werkelijk af te vragen of mensen zelfs niet sterven van angst voor het virus, althans wanneer ze als 'besmet' uit de onbetrouwbare PCR-test komen....... Met alle maatregelen wordt de economie om zeep geholpen, wat tot grote ellende zal leiden en waar velen zich het leven zullen nemen vanwege de uitzichtloze situatie, zoals nu al op grote schaal in de VS gebeurt en ja ook die slachtoffers kan je toerekenen aan het Coronavirus...... En dan te bedenken dat een fiks aantal maatregelen onzinnig zijn, zoals het sluiten van cafés om 10 uur, degenen die nog de moeite nemen om naar de kroeg te gaan, zetten het op een zuipen en gaan thuis door, waar al helemaal geen controle is op het aantal aanwezigen of het zich houden aan de voorgeschreven regels, ofwel ook deze maatregel kan juist het aantal besmettingen doen stijgen!!   

Ständig Blaulicht: Wirken Corona-Warnungen noch?

Getragene Mund-Nase-Bedeckungsmaske liegt auf einem Aufkleber mit Piktogramm Maskenpflicht und Aufschrift bitte halten.

Die Infektionszahlen steigen, dabei gibt es Reisebeschränkungen, Maskenpflicht und jetzt sogar Sperrstunde in der Hauptstadt. Was machen wir falsch? Wie gehen wir mit den Warnungen um? Diskutieren Sie mit im WDR 5 Tagesgespräch!  

Die Meldungen überschlagen sich: Beherbergunsverbot für Urlauber innen aus Risikogebieten, Sperrstunden in Berlin und 4.000 Neuinfektionen innerhalb von 24 Stunden meldet das Robert-Koch-Institut. Es ist keine Zeit für Entwarnung, warnt auch RKI-Präsident Lothar Wieler: "Wir sind vergleichsweise gut durch den Sommer gekommen. [...] Es sind nicht so viele Menschen gestorben, weil wir Maßnahmen ergriffen und uns daran gehalten haben."

Das bedeutet aber auch, dass die Maßnahmen weiter erhalten bleiben. Sollten wir den Weg der Eindämmung überdenken? Nein, sagt Markus Söder am Morgen im ZDF Morgenmagazin: "Dies ist aus meiner Sicht ethisch nicht zu vertreten. Wir laufen Gefahr, für das Freizeitverhalten einiger das Leben vieler zu riskieren."

Dabei scheint die Lage in den Nachbarländern drastischer zu werden, Risikogebiete in ganz Europa: Frankreich, Spanien, Belgien, Niederlande und Österreich. Aber auch im eigenen Land gibt es mittlerweile Corona-Hotspots, die als Risikogebiet eingestuft werden. Es gibt Reisewarnungen und Beherbergungsverbote für Menschen, die aus Hamm, Remscheid oder verschiedenen Berliner Stadtteilen kommen. Bei den steigenden Zahlen können jede Woche neue Hotspots entstehen. Genauer bei 50 Neuinfizierten pro 100.000 Einwohner innerhalb der letzten sieben Tagen. Ist dieser Wert nach wie vor sinnvoll oder müssen wir Risikogebiet bald neu definieren, denn die Zahlen zeigen nach oben? Droht der nächste Lockdown?

Wie gehen Sie mit den Warungen und Regelungen um? Sind Sie besorgt über die steigenden Fallzahlen? Wie schützen Sie sich vor dem Virus? Bleiben Sie gelassen trotz steigender Zahlen?

Rufen Sie uns während der Sendung an (WDR 5 Hotline 0800 5678 555) oder schreiben Sie uns Ihren Kommentar in unser Gästebuch - von 11.00 bis 14.00 Uhr.

Gast: Dr. Rolf Kaiser, Leiter der molekularen Diagnostik am Institut für Virologie (Uniklinik Köln)

Redaktion: Willi Schlichting, Regina Tanne und Beate Wolff

Moderation: Achim Schmitz-Forte

===================================

Zie ook:
Zie de brief van Sam Brokken 'Naar een omgekeerde lockdown'. (Brokken is gezondheidswetenschapper en onderzoeker, zijn brief werd getekend door 1.400 professionals uit de gezondheidszorg, in de brief geeft Brokken in een aantal punten aan dat de Coronamaatregelen disproportioneel zijn.....)

''Coronahumor': het aantal overlevenden van het virus'

'Coronavirus: ten behoeve van een vaccin vermoordt GlaxoSmithKline een half miljoen haaien........'

'AkzoNobel baas leest kabinet de 'Coronales' >> OEF: mondmaskers voor de deur!!!'

'Coronacrisis: cafés om 10 uur dicht...... ha! ha! ha! ha!

'Coronamaatregelen tegenstanders, plus Reichskriegsflagge, het Duitse volkslied en 'journalist' Uli Hauck'

'Geert Mak: de Coronacrisis zorgt voor nationalisme, angst voor verandering en de roep om een sterke man..... Zandzakken uit Jorwerd voor de deur!!'

'VVD premier Rutte belooft Asscher (PvdA 2de Kamer) dat hij zal zien of er extra voorwaarden kunnen worden verbonden aan Coronasteun bedrijven.... ha! ha! ha! ha!'

'Trumps verdediging voor het niet serieus ingaan op Coronacrisis terwijl hij het gevaar kende, stinkt aan alle kanten'

'Hugo 'Corona' de Jonge ('minister' Volksgezondheid): "Er gaan dingen goed en er gaan dingen niet goed, dat is ons werk..."'  

'Coronacrisis: het zoveelste teken dat de privatisering van de zorg een enorme misstap is geweest' 

'Demonstratie tegen COVID-19 maatregelen: 'de neonazi bestorming van de Reichstag': haatzaaien tegen demonstranten' 

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen' (en zie de links in dat bericht naar de aantasting van burgerrechten met het lamme excuus dat dit nodig is vanwege de Coronacrisis!!)

'Robert F. Kennedy sprak op anti-Coronamaatregelen demo in Berlijn, gecensureerd door veel van de reguliere westerse mediaorganen'

'
Demonstratie tegen Coronamaatregelen Berlijn: 'bestorming Reichstag' en andere leugens'

'
Berlijn: demonstratie tegen Coronamaatregelen (twee keer toegestaan door de rechter!)' (in dat bericht ook een staatje waarin aangegeven dat sinds begin juni het aantal sterfgevallen t.o.v. voorgaande jaren nagenoeg hetzelfde is!)

'
COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!'

'
Coronavirus: miljardairs in de VS zagen sinds half maart hun gezamenlijk inkomen met 30% stijgen'

'
Coronavirus: Zweden doet het zonder lockdown en mondmaskers uiteindelijk toch goed

'
Wetenschappers zijn bezorgd dat het Coronavirus te snel verdwijnt om een vaccin te maken waarmee het virus snel moet verdwjnen..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'
De WHO is bijkans overgenomen door de grote farmaceuten; juist van groot belang door de Coronacrisis'

'
Coronavirus: Fauci een autoriteit op virologisch gebied? Lees en zie dit!'

'
Ab Osterhaus (viroloog en farmaceut-lobbyist) wil mondkapjes en stelt dat 90% van de Nederlanders nog geen Coronabesmetting heeft gehad'

'
Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen'

'
Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....
 
'Coronavirus: in tijden van crisis moet het kabinet totale openheid geven' (en zie de links in dat bericht naar oudere artikelen over het virus) 

Zie wat betreft de PCR-test voor COVID-19 en de test op antilichamen voor dat virus:
'
Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus)

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad(
!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

'
Fauci en de CDC hebben toegegeven dat de hele Coronacrisis zwaar wordt overdreven, zet dat eens af tegen de toespraak van premier Rutte en minister de Jonge'(!!!!) (Dezelfde Fauci die eerder in Nieuwsuur stelde niet te begrijpen dat er geen uitgebreide mondmaskerplicht bestaat in Nederland, terwijl de VS in verhouding veel meer besmettingen en Coronadoden heeft dan Nederland, bovendien kan men niet eens bewijzen dat mondmaskers dragen echt helpt besmettingen te voorkomen......)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten