Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 oktober 2020

Boa's krijgen na veel zeuren de wapenstok zodat ze de zich door Corona vervelende jongeren in elkaar kunnen meppen

Gistermorgen op BNR (rond 8.39 u.) de voorzitter van de Boa bond, Ruud Kuin, die voor de zoveelste keer kwam zeuren dat 'zijn' boa's geen wapens hebben om zich door het virus vervelende jongeren in elkaar te meppen, of hen met pepperspray te kunnen martelen...... (niet dat 'Ruud' die woorden gebruikte zoal je begrijpt) 

Volgens Ruud gaat de besluitvorming van de politiek als 'dikke stront' ('gewaagd en leuk hè?') en daar kan Ruud niet op wachten want Ruud heeft haast, zijn boa's mogen niet langer uitgescholden worden en bovendien vindt Ruud dat niet alleen de politie het monopolie op geweld mag hebben, daar hebben Ruuds niet voor rede vatbare boa's ook recht op!! (Ruud krijgt er bij wijze van spreken constipatie van en daar is Ruud geen liefhebber van, zoals je begrijpt na het voorgaande!) 



Eerder zeurde Ruud om tasers (stroomstootwapen) en ook toen vond Ruud dat zijn boa's daar volkomen recht op hadden, het liefst had hij om uzi's of kalasjnikovs gevraagd, maar Ruuds partner stak daar een stokje voor, veronderstel dat er wat mis gaat, dan kan Ruud wel met zijn handje zwaaien naar zijn baan en hij verdient nu net zo lekker!! (bovendien moet de hypotheek van Ruuds nederig optrekje betaald worden!)

Boa's zijn gefrustreerde mensen die min of meer verplicht boa werden en die frustratie botvieren op het publiek...... Kan je met een agent nog praten over het door rood rijden, totaal zinloos als je met een boa te maken hebt en je hebt met je fiets 3 meter over een stoep gefietst: hup een bon meneer en geen gezeur!!

Ruud denkt dat politiewerk alleen maar meppen is, wat nu conflictbeheersing? Luisteren zal je kreng en binnenkort zal je dat dus ook voelen als je commentaar hebt op een jou bekeurende boa!!

De maatregelen van het waardeloze kabinet Rutte 3 op de Coronacrisis zijn zeker debet aan deze kul, er moet harder opgetreden worden tegen jongeren die niet genoeg afstand houden tijdens een balletje trappen op een veld, terwijl CDA hufterminister Grapperhaus, de meer dan sullige VVD staatssecretaris Broekers-Knol, de koning en zijn gezin en nog een aantal 'hoogwaardigheidsbekleders' schijt hebben aan diezelfde regels....... Nee het gewone volk dient in elkaar gemept te worden, dikke boetes te krijgen en als het meezit een strafblad voor het leven mee te krijgen!!

Begrijp trouwens niet waarom Ruuds telefoonnummer prominent op het internet staat als je zijn naam 'Googeld', blijkbaar wacht Ruud op een bedreiging zodat ook hij mee kan huilen in het koor van bekende Nederlanders die men voor rotte vis uitmaakt..... Je zou bijna zeggen volkomen terecht als je ziet hoe we belazerd worden, maar daar krijg je dan binnenkort weer problemen mee, men zal wel een verbod instellen op het 'beschimpen' van 'hoogwaardigheidsbekleders', dus dat doe ik maar niet (daarmee zal de vrijheid van meningsuiting nog verder worden aangetast...)...... Dom van mij, het mag nog wel, dus bij deze: volkomen terecht!!

Zie ook: 'Boa's en Joost Eerdmans ('Leefbaar Rotterdam') eisen pepperspray en wapenstok tegen Corona-overtreders'

'Boetes moeten de pijn van de rijksbezuinigingen op het gemeentebudget verzachten..... Dat wordt een potje boetejacht!!!'

'Charlie Hebdo: zwaardere bewapening voor politie, BOA's kunnen het wel af zonder...........

En dan boa's en het virus: 'Coronavirus: veel hysterie, waarom dan wel vakanties toestaan naar 'risicogebieden' en dan ook nog 's nachts' (en dan mogen kansarme jongeren buiten niet meer dicht op elkaar staan.....)

 Terzijde: 'Coronavirus beslommeringen: nu nog de verplichting dat je latex handschoenen moet dragen in de openbare binnenruimten' ('Corona-humor')

Voor meer berichten over boa, politie bewapening, taser en/of R. Kuin klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten