Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 8 oktober 2020

Stop ernstige dierenmishandeling door onzinnige dierproeven en gebruik alleen nog de Research Modernisation Deal

PETA Nederland is een petitie gestart die veel eerder dan voorzien het misbruik van proefdieren moet stoppen. Er zijn voldoende methoden voor onderzoek waarbij geen dieren hoeven te worden misbruikt.....

Wetenschappers van PETA's zusterorganisaties hebben de Research Modernisation Deal (RMD) ontwikkelt, daarmee kan het misbruik en martelen van proefdieren worden voorkomen.

Dierproeven | Anti Dierproeven Coalitie

Schrok van het aantal in Nederland gebruikte proefdieren dat PETA in haar schrijven noemt: 500.000 in totaal, een onbeschoft groot aantal dieren dat wordt misbruikt, beter gezegd: gemarteld voor de grootste flauwekul, een groep bestaande uit apen, katten, honden, konijnen, cavia's en hamsters....... En dat in het kleine Nederland, wat zou betekenen dat er in grotere landen nog veel meer dieren worden doodgemarteld.....


Meer dan vier op de vijf dierproeven zijn nutteloos" | Dieren | Wetenschap  & Planeet | HLN

Je wordt werkelijk doodziek als je ziet wat men allemaal uitvreet met deze dieren, deze foto's  en de paar walgelijke en 'beestachtige'* zaken die in het schrijven van PETA voorkomen behoren nog maar tot het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.......

Dierproeven – Pagina 3 – VATD-blog

Al ruim meer dan 40 jaar is er verzet tegen het gebruik van proefdieren en nog steeds gaat deze walgelijke praktijk door....... De Nobelprijs voor Geneeskunde 2020 gaat naar 3 onderzoekers die het hepatitis C-virus ontdekten en dat middels het martelen van apen.....**

Dierproeven zijn wreed, maar ook onwetenschappelijk.

Deze aap werd zwaar mishandelt en gemarteld voor een ander onderzoek dan die naar hepatitis C, hier moet gvd eindelijk een eind aan worden gemaakt!! (ze zouden het geteisem dat dit doet dezelfde behandeling moeten geven!!)

Lees en teken de petitie ajb en zegt het voort: hoe meer mensen tekenen hoe moeilijker figuren als hare ChristenUnie kwaadaardigheid minister Schouten het krijgen om e.e.a. af te wijzen...

Roep de Nederlandse overheid op om de Research Modernisation Deal te omarmen

PETA Nederland <info@peta.nl>

Jaarlijks worden er ongeveer 500.000 dieren – waaronder honden, katten, konijnen, hamsters, cavia's en apen – in laboratoria in Nederland gedood voor door nieuwsgierigheid gedreven experimenten, chemicaliën- en geneesmiddelenproeven of medische opleidingen.

De gruwelen die dieren in laboratoria ervaren zijn onvoorstelbaar. Sommigen worden gedwongen om giftige dampen te inhaleren, anderen worden urenlang geïmmobiliseerd in beveiligingsapparaten, bij sommigen worden er gaten in hun schedel geboord, anderen worden besmet met slopende ziekten of hun ruggenmerg wordt verbrijzeld. En na de experimenten worden de meeste dieren gedood.

En waarvoor? Dierproeven komen vaak niet ten goede aan mensen. In plaats daarvan kunnen ze leiden tot dure en vruchteloze klinische proeven die mensenlevens in gevaar kunnen brengen, miljoenen dieren leed toebrengen en onderzoekers wegleiden van mogelijk zinvolle geneeswijzen.

Wetenschappers van PETA's zusterorganisaties hebben het falen van het dierproevenparadigma onderzocht, en ze hebben een plan: de Research Modernisation Deal.

Help dieren – roep de Nederlandse overheid op om de Research Modernisation  Deal te omarmen | PETA Netherlands

Kunnen we op u rekenen om de petitie te ondertekenen waarin we de regering aansporen om de overgang naar dierproefvrije wetenschap in Nederland te versnellen?

Met PETA's petitie roepen we de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit – die verantwoordelijk is voor de Transitie Proefdiervrije Innovatie – op om de Research Modernisation Deal te omarmen om de overgang naar dierproefvrije wetenschap in Nederland te versnellen.

Bedankt voor alles dat u voor dieren doet.

Met vriendelijke groet,

PETA Nederland

================================

* In heel veel gevallen is de mens het 'echte beest', een psychopathisch gewelddadig en nietsontziend beest....... (dieren staan ver boven dat niveau)

** Zie: 'Nobelprijs voor Geneeskunde naar figuren die apen hebben misbruikt voor dierproeven'

Zie ook: ''Wreedheidsvrije cosmetica' maakt gebruik van het martelen en villen van dieren'

'Wetenschappers gebruiken inktvissen als proefdier'

'State University of New York voert gruwelijke experimenten uit op katten en zelfs op kittens...'

'Cora van Nieuwenhuizen (VVD EU) over TTIP, VS controles op voedselproducten en cosmetica, zijn goed genoeg voor de EU...... AUW!!!!!' (een bericht uit 2015)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten