Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 maart 2015

Cora van Nieuwenhuizen (VVD EU) over TTIP, VS controles op voedselproducten en cosmetica, zijn goed genoeg voor de EU...... AUW!!!!!

De al helemaal niet fris meer zijnde VVD feeks van Nieuwenhuizen-Wijbenga*, zat gistermiddag in Buitenhof met haar verbeten bek. Uiteraard is zij groot voorstander van het TTIP verdrag . Het zou goed voor de werkgelegenheid zijn (een argument dat allang onderuit werd gehaald!) en het is 'tegen handelsbelemmeringen', zoals dubbele controles op voedselproducten, allemaal overbodig als ze dat in de VS al gedaan hebben........... ha! ha! ha! ha! ha! Welja, die controles zijn daar zo goed, dat er zelfs voedsel verkocht mag worden, dat aantoonbaar uiterst schadelijk is voor het lichaam...... Vrijheid blijheid toch......??!!! Voor de SP, zat bij grofgraaier en presentator Witteman,  Anne-Marie Mineur aan tafel, net als Nieuwenhuizen Europarlementariër, deze dame had duidelijk haar huiswerk niet gedaan, zo zette ze het vorige argument tegen het TTIP vrijhandelsverdrag niet in (SP is tegen). Maar er was nog een veel makkelijker argument te bedenken, naast dat er natuurlijk niet gezeurd mag worden over gebruik van gentech materiaal, maar wat dacht u van het gebruik van proefdieren voor cosmetica????!!! In de VS mag nog steeds cosmetica getest worden op dieren, volgens de wet daar zijn muizen bijvoorbeeld geen 'proefdieren', daar kan je dus mee flikken wat je wilt........

Reken maar, dat wanneer dit verdrag wordt getekend, deze troep hier gewoon verkocht mag worden. In de VS weigeren bedrijven die gebruik maken van proefdieren, dit op verpakkingen te zetten, sterker als je dat daar 'wereldkundig' maakt, kan je vervolgd worden door het betreffende bedrijf........ Geen nood volgens Nieuwenhuizen, immers Mansveld zit bij de besprekingen en die heeft beloofd dat er geen bepalingen inkomen, die de soevereiniteit van Nederland aan zouden kunnen tasten en tegen onze eisen, wat betreft volksgezondheid, in zouden kunnen gaan..... ha! ha! ha! ha! ha! Ten eerste: waarom worden deze onderhandelingen dan in het geheim gevoerd, vanwaar die geheimzinnigheid??? Ten tweede denkt de trut nu echt, dat wat Mansveld en Ploumen (die ze even later noemde) zeggen of willen, ook maar enige indruk zal maken op de andere deelnemers???? ha! ha! ha! ha! Bovendien is Nieuwenhuizen een vals klerewijf, want als de VVD nu iets wil, dan is het wel, meer macht aan bedrijven geven en zo min mogelijk overheidsbemoeienis, zoals dit in de VS praktijk is, dat heeft deze partij nu net 'iets te vaak' laten weten!!!

Hoewel Nieuwenhuizen er dus eigenlijk schijt aan heeft, hoe het verdrag zal uitpakken** , stelde ze nog wel, dat 'er voortdurend over wordt gesproken.......... Dus als er over gesproken wordt, komt het allemaal wel goed........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja en mochten bedrijven niet tevreden zijn, kunnen ze overheden voor (geheime) rechtbanken dagen!!!

Jezus wat een oplichter!!!

* Is ze familie van-, of getrouwd met VVD plork Bert Wijbenga van Nieuwenhuizen? Dat is een uitvreter en topgraaier, die bestuursvoorzitter is bij woningcorporatie Woonbron (en zou als zodanig dus op moeten komen voor de belangen van huurders...... ha! ha! ha!) en deel uitmaakt van VNO-NCW West. Het zou wel goed in het gore plaatje van deze VVD politicus passen.........

** Ook al wil ze natuurlijk zoveel mogelijk macht voor bedrijven en zo min mogelijk macht en bemoeienis voor en door overheden, als het om ondernemen gaat.

Voor meer berichten over van Nieuwenhuizen en/of TTIP, klik op de desbetreffende labels, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten