Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 31 maart 2015

Mart Smeets in de lulbocht! Houdt deuren en ramen gesloten!!!

Meestal als ik de stem van Smeets hoor, stem ik onmiddellijk op een andere zender af, maar gistermiddag trok het domme gelul op Radio1 toch m'n oor. Een sportverslaggever was afgelopen vrijdag overleden en of Smeets die kende. Ik zal in het kort schetsen, wat deze, over een keeshondendrol getilde zak patat daarop durfde te zeggen: "Ik kende hem niet", dit kwam volgens Smeets, daar deze man 'freelancer' was en eigenlijk alleen per telefoon contact had met de redactie van het sportprogramma, waar hij bij tijd en wijle verslag deed, van voetbalwedstrijden. Even later: "Hij was honkballer daarom sprak ik vaak met hem...." (echt waar mensen: Radio1 voor 15.30 u.). ha! ha! ha! ha! De top-idioot lulde nog wat zinnen vol, waarin hij wonderlijk genoeg weer meldde, dat hij de man eigenlijk niet kende..... ha! ha! ha! ha! ha!

Oh, Smeets weet niet wat een helikopter is, die dingen noemt hij helikoptèr (met de è lang aangehouden, want dat klinkt toch zo ongelofelijk interessant..... ha! ha! ha! ha! ha!).
Jezus wat een lul! Hoeveel belastinggeld krijgt deze ouwehoer specialist eigenlijk, voor z'n totaal overbodige kletspraat????!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten