Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 maart 2015

Miljarden meer naar asfalt, aldus Transport en Logistiek Nederland........ OEI!!!

Superflapdrol Arthur van Dijk, van Transport en Logistiek Nederland (TLN) kwam gisteren als een echte lobbyist voor de asfaltmaffia met een oproep aan het kabinet: als de donder vele miljarden meer investeren in asfalt en onderhoud! Blijkbaar is de dik meer dan 20 miljard, die hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen, de laatste 4,5 jaar heeft geïnvesteerd in onzinnige wegaanleg, wegverbreding en wegenonderhoud niet genoeg...... Waarom dan vraagt u zich waarschijnlijk vertwijfeld af, terwijl u uw auto tegen de vangrail parkeert. Welnu, het is de enorme hufter van Dijk ook opgevallen, dat rond 85%* van de files is te danken aan ongelukken en pech gevallen, dat laatste vooral met vrachtwagens. Die vrachtwagens rijden hun banden stuk op slechte wegen, aldus de grote oplichter van Dijk..... Vrachtwagens met pech, staan vooral stil vanwege de grote bezuinigingen op het onderhoud, die de transporteurs doorvoerden. Ook banden worden zolang mogelijk gebruikt, met alle gevolgen van dien!!!

Jammer voor van Dijk dat hij motorpech echt niet kan wijten aan 'slecht' wegenonderhoud, anders had hij dat zeker gedaan..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Het wordt de hoogste tijd, dat de eigenaren van vrachtwagens flink worden beboet als ze hun voertuig niet goed onderhouden en het gevaarte komt op de weg tot stilstand!!!

* De rest van de files is te danken aan wegenonderhoud, weersomstandigheden, inhalende vrachtwagens en domme automobilisten, die niet weten hoe ze zich moeten aanpassen aan de verkeersstromen, of in paniek raken, als ze een afslag hebben gemist.

Voor meer berichten over deze oplichter en/of zijn organisatie, klik op het label 'Arthur van Dijk' en/of 'Transport en Logistiek Nederland', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten