Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 maart 2015

Rutte neemt CDA kwalijk dat het oppositie voert....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het is 'm nu duidelijk helemaal in de dom grijnzende bol geslagen!!

De topidioot van de VVD, Rutte die godbetert minister-president mag spelen, is totaal waanzinnig geworden. De over een bijzonder onwelriekende varkensdrol getilde hufter, verweet gisteren van Aersma Buma en zijn partij, het CDA, dat zij niet 'constructief meewerken' met het kabinet (lees: dit kutkabinet gedogen) en dus oppositie voeren...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! hè hè, is dat ff lachen.... ha! ha! ha! ha! Hé enorme flapdrol wat denk je dat het woord 'oppositie' betekent? Jezus jij bent knettergek, met je achterlijke uitspraak!! Politici van de VVD en de PvdA (plus gedoogpartners D666, 'Christen'Unie en SGP) doen net of het oorlog is en dat men aan de winnende hand is wat betreft 'het economisch herstel' (ha! ha! ha!), elke tegenwerking wordt als verraad aan de nationale zaak gezien, terwijl Rutte 2 een totaal ongeloofwaardig beleid voert, met alle consequenties van dien: top werkloosheid (meer dan 1 miljoen werklozen, het echte cijfer), een record aantal faillissementen (die de belastingbetaler kapitalen kosten), 4 miljoen mensen die tegen, op of onder de armoedegrens leven, een record aantal huisuitzettingen, economische achteruitgang (vergeleken met ons omringende landen), enz. enz.

En weet je wat Rutte? Dit was tevens weer één van je vele ongelofelijk stomme uitspraken, alsof jou boevenpartij de VVD toch wel een meerderheid zal behalen, komende woensdag, geef je een fiks aantal twijfelaars het advies om op het CDA te stemmen, enorme lul! Wie stemt er immers op een oppositiepartij die geen oppositie voert?? Dat er een grot aantal idioten zijn, die D66, SGP of 'Christen'Unie stemt, wil niet zeggen, dat deze partijen oppositie voeren. Daarnaast had Rutte beter kunnen wijzen op het feit, dat het CDA in praktisch alles mee stemt met het kabinet, dat zou twijfelaars die erover denken CDA te stemmen, kunnen overhalen, dat vooral niet te doen!!

Alsof het beleid van Rutte 2 (net als dat van Rutte 1) i.p.v. uiterst desastreus voor het land, een ongelofelijk succes was en is..... De kleine economische opleving (door de lage euro koers, de lage olieprijs en de Duitse economie*) waar in feite al geen barst meer van over is, hoe de cijfergoochelaars van bijvoorbeeld het CBS en CPB ook het volk proberen te overtuigen hoe goed het 'wel niet' gaat. De praktijk laat zien, dat de hele boel alweer op instorten staat...... Zoals gezegd: topwerkloosheid, een record aantal huisuitzettingen, een record aantal faillissementen (inclusief die van ZZP'ers), een record aantal armen (inclusief:ouden van dagen, invaliden, minder begaafden en chronisch zieken, die keer op keer ongelofelijk zijn- en worden gepakt door Rutte 2), nee echt een waanzinnig succes dat Rutte 2....!!!!!

Nogmaals zoals gesteld: Rutte doet net of het oorlog is en dat het niet gedogen van zijn zware klote beleid een verraad aan de bevolking is, terwijl je je kan afvragen, of VVD'ers die nog op de VVD stemmen, eigenlijk niet de grote verraders van het Nederlandse volk zijn, immers de VVD is een ordinaire misdadigers bende. Het aantal totaal foute VVD'ers is niet meer te tellen**, ik geloof dat er gisteren weer een VVD fraudeur aan de lange lijst toegevoegd. Deze partij is alleen op eigen gewin uit, door de welgestelden en bedrijven constant te bevoordelen, werken ze in feite tegen het algemeen belang in..... Wat een zooitje en dan een andere partij verwijten dat ze niet met jouw waardeloze contraproductieve beleid mee  doen, terwijl ze dat in feite wel doen........
Ongelofelijk!!!!

 * Als de Duitse economie goed draait straalt dit af op de Nederlandse economie, maar net als bij de lage euro koers en de lage olieprijs, is het beleid van Rutte 2 zo slecht, dat deze zaken maar een heel matige invloed hebben op de Nederlandse economie......

** Zie: 'De 'Politieke Integriteits-index' van Vrij Nederland', waar de VVD de foute 'topscoorder' is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten