Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 maart 2015

Azmani wil een eind aan asielzoekers stromen........

VVD knuppellul Azmani wil een eind maken aan de asielzoekersstromen, die de EU binnenkomen. Hij wil alleen opvang in de regio en in de EU, alleen vluchtelingen uit Europa opnemen. Dat zou ook terroristen tegenhouden aldus Azmani..... ha! ha! ha! ha! Die hebben we al binnen de EU, enorme klootzak, bovendien doe eerst eens wat, tegen het kweken van terroristen, door westers geweld in landen, waar we geen bliksem te zoeken hebben!!!

Van Baalen, die weliswaar slapend EU parlementariër is, maar die continu in studio's in Nederland bivakkeert, bakte ze nog wat bruiner. Hij durfde te liegen dat er veel te weinig mensen worden opgevangen in de regio...... Even de cijfers, wat betreft Syrië: 97% wordt opgevangen in de regio en 3% zit in de EU..... In een straatarm land als Libanon, is maar liefst 1 op de 5 inwoners een Syrische vluchteling, er zitten daar meer dan één miljoen Syrische vluchtelingen*. Dit soort VVD/PVV praatjes gaan meestal vergezeld met de belofte, dat het westen zal helpen met de opvang in de regio, zo ook door van Baalen, volgens hem doen we al genoeg voor de opvang van vluchtelingen in de regio..... Terwijl de praktijk laat zien, dat er nog geen 10% van de beloofde gelden worden overgemaakt!!!

Van Baalen durfde godverdomme te zeggen, dat in Libanon de vluchtelingen bij familie zijn ondergebracht......!!! ha! ha! ha! ha! ha! Dus 1 miljoen vluchtelingen, hebben allen familie in Libanon en er zijn daar dus geen vluchtelingenkampen......... Wat een oplichter!! Dit had hij zelf geconstateerd, tijdens een bezoek aan dat land....... ha! ha! ha! ha! ha! Als van Baalen ergens op bezoek gaat, wordt een groot deel van de tijd gespendeerd aan diners, recepties en lulpraatjes met ondernemers. Hoe kan hij in godsnaam zeggen dat hij weet hoe de zaken lopen in Libanon, als de hulpverleners die dagelijks met vluchtelingen omgaan, een heel ander verhaal vertellen??!!! Wat een gore leugenaar, men staat met de handen in het haar en weet niet hoe alle vluchtelingen te kunnen helpen, met daarnaast zoals gezegd, vluchtelingen die zich niet durven aan te melden, omdat ze bang zijn teruggestuurd te worden. Voorts wist de volvette fascistoïde hufter te zeggen, dat Syrische vluchtelingen niet via Noord-Afrika vluchten, terwijl dat zeker wel gebeurd. De andere gang van Syrische vluchtelingen, via Turkije en Griekenland moet dan ook afgesloten worden, aldus de inhumane grootploert.....

Nog zo'n inhumaan stuk VVD stront, Zijlstra trok ook nog even z'n bruine vat open: hij had al niet verwacht dat het pleidooi van Azmani op veel applaus zou kunnen rekenen, maar hij durfde keihard te liegen, dat de VVD dit voorstel al voor de verkiezingen had gemaakt, maar het niet wilde gebruiken tijdens de verkiezingen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Reken maar, dat het dan wel degelijk was gebruikt, dit voorstel is dan ook alleen bedoeld, om de gang naar de PVV van VVD aanhang te voorkomen en mensen van die fascisten beweging terug te winnen..... Zijlstra durfde verder de leugen aan, dat de opvang van de 3% die hier wordt opgevangen (hij deed net, alsof die in Nederland wordt opgevangen), veel meer kosten met zich meebrengen, dan de kosten voor de 97% die in de regio wordt opgevangen...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja inhumane rotschoft, dat is, omdat de beloofde gelden niet worden overgemaakt en ondanks jouw super lange studeerperiode, begrijp jij het natuurlijk niet, met de hoop varkensstront in je hersenpan, maar als je geen geld uitgeeft, is dat altijd bijzonder goedkoop!!!

Moet u nagaan: Rutte durfde eerder te zeggen, dat de 'grote hoeveelheid vluchtelingen' die naar Nederland komt hier ontwrichtend werkt, terwijl ook hij, net als zijn inhumane, uiterst asociale partijgenoten, de vluchtelingen in de regio wil laten opvangen. Hoe denkt men bij de VVD, dat dit zal werken, als men durft te zeggen, dat de paar duizend vluchtelingen hier voor ontwrichting zorgen, terwijl een straatarm land als Libanon, maar liefst 1 miljoen Syrische vluchtelingen op haar grondgebied heeft, nog naast andere vluchtelingen als Palestijnen......... Wat een smerig stel schoften, gadverdamme!!!!

Het ergste van al is wel, dat de VVD net doet, of het begaan is met de grote aantallen mensen, die verdrinken in de Middellandse Zee. De hufter vergeet, dat zelfs mensen uit vluchtelingenkampen, naar Europa vluchten, omdat de toestanden daar zo ongelofelijk slecht zijn, mede door de weigering van westerse landen, de beloofde gelden over te maken.......... Het feit dat Nederland ook heeft bezuinigd op de uitgaven aan Frontex (de EU organisatie die bootvluchtelingen redt in de Middellandse Zee), maakt wel duidelijk dat men het eens is met de Britse fascistische politicus Hammond, die zegt dat het redden van mensen een 'aanzuigende werking' geeft.... Dat zet nog eens een extra vraagteken bij het 'begaan' zijn met vluchtelingen, door dit VVD tuig!!

Voor meer berichten over Azmani en/of Hammond, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

* Dit cijfer is gebaseerd op het aantal aangemelde vluchtelingen, volgens hulpverleners zijn er veel meer Syrische vluchtelingen in Libanon, dezen hebben zich niet aangemeld, daar ze bang zijn teruggestuurd te worden......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten