Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 29 maart 2015

Luchtmacht VS verhuist twaalf F15 straaljagers naar Europa, om de vrede en stabiliteit te waarborgen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Las op het blog van Stan van Houcke (adres link onderaan deze pagina), dat Trouw heeft bericht, over de verhuizing door de VS van 12 straaljagers naar Europa. Een aantal daarvan, plus personeel wordt op vliegveld Leeuwarden gestationeerd. Het Pentagon meldt, dat de straaljagers deelnemen aan 'Operation Atlantic Resolve' (ha! ha! ha!) . Dan meldt Trouw, dat er onder die naam in Europa en in het Europese luchtruim trainingsmissies worden uitgevoerd, vaak in samenwerking met de strijdkrachten van Europese landen...... Wel godverdomme nog aan toe! Met andere woorden: de VS gaat op eigen houtje vliegen vanaf Leeuwarden en misschien nemen andere Europese landen (waaronder Nederland) deel aan die oefeningen....!!!!!!

De trainingsmissie is volgens Trouw bedoelt om (houdt u vast!): 'vrede en stabiliteit in de regio te handhaven', zo zou het Pentagon hebben gemeld....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, met oefeningen van de VS langs de grenzen met Rusland is de vrede en stabiliteit gewaarborgd.... ha! ha! ha! ha! ha! Dat is zoiets als iemand in z'n bek schijten en dan tegen die persoon zeggen, dat dit goed is voor de onderlinge verstandhouding!!!

Het overige deel van de F15's plus personeel worden in Bulgarije gestationeerd.... Dat klinkt dan wel weer behoorlijk definitief, hoewel Trouw niet vertelt, of deze daar blijvend, of in het kader van de genoemde 'oefeningen' worden gehuisvest.......

Daarover gesproken: in het begin van het artikel in Trouw (zoals ook hierboven vermeld), een krant die zich verder als een braaf propaganda apparaat laat gebruiken, wordt gesteld, dat de VS de toestellen verhuist naar Europa....... Laat ik 't voorzichtig zeggen, voor een oefening verhuis je geen vliegtuigen.....!!!!

De nieuwe koude oorlog krijgt met de week meer gestalte, goed hè van het westen? 'Lekker' poken in Oost-Europa: tegen de afspraken in een uitbreiding van de NAVO richting Moskou, een opstand en staatsgreep in Oekraïne initiëren en financieren (door de VS met 4 miljard dollar!!). Vervolgens zeg je doodleuk, dat je verrast bent van de reactie, door de partij waarmee de geschonden afspraak werd gemaakt (Rusland) en op de koop toe ga je schreeuwen om meer geld voor het militaire apparaat en snelle militaire actie....... Godverdomme!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten