Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 maart 2015

Rob de Wijk en Middendorp met de 'Future Force Conference', ofwel: het westen moet onder aanvoering van de NAVO 'eindelijk' actie ondernemen........!!!

Rob de Wijk was gistermiddag te horen op radio1, over de op initiatief van commandant der strijdkrachten ('der' ha! ha! ha!) Tom Middendorp, gehouden 'Future Force Conference' in Soest, over de huidige toestand in de wereld en dan m.n. over Rusland (Oekraïne.....), de strijd tegen IS (=ISIS), terugkerende jihadisten en cyberaanvallen. Want we zijn enorm geschrokken, aldus de Wijk, die stelde dat we dit niet aan hadden zien komen, terwijl we dat wel hadden kunnen weten. Nou zou je denken, hij heeft het licht gezien en gaat de NAVO onder uit de zak geven, vanwege het uiterst agressieve karakter van deze organisatie..... Agressie als het tegen de gemaakte afspraken in, steeds verder opschuiven richting Moskou.... Nee natuurlijk niet, de agressie komt in de ogen van de Wijk niet van het westen, al denkt hij daar wat betreft IS, iets genuanceerder over....

Volgens de Wijk zitten we nu in 'the worst of time' (gebruik wat Engels en het publiek ligt hijgend aan je voeten, zal hij gedacht hebben) ha! ha! ha! We hebben heel veel 'the best of time' gehad, groeiende weerkgelegenheid en welvaart, economische groei enz. Nu zien we alle negatieve effecten van 'the worst of time..........'

Verslaggever, Laura Kors liet zich voorliegen door Middendorp, ze begreep duidelijk niet waar hij het over had en zat een flink aantal keren schaapachtig te lachen... Middendorp, die begon de toestand in de wereld met een 'wake up call' (ha! ha!) voor het westen aan te duiden, sprak het over groene mannetjes en 'de social media' (ha! ha!), die als 'hybride krachten' de bevolking bewerken (in Oost-Oekraïne en Rusland)....... ha! ha! ha! ha! ha! Nou dat bewerken van de bevolking middels smerige propaganda is nu met name iets waar het westen de kampioen is, zie Oekraïne, of de illegale oorlog tegen Irak, die godbetert meer dan 1 miljoen Irakezen het leven kostte...... Natuurlijk zei Middendorp, net als de Wijk niets over het feit, dat de NAVO een afspraak had gemaakt met Gorbatsjov, om niet verder uit te breiden richting Moskou. Een afspraak, die toen 'de inkt nog nat was', al werd geschonden door de NAVO.... Moet u nagaan, zelfs de neoliberale plork Frits 'gifgas' Bolkestein waarschuwde begin 90er jaren al, dit niet te doen, daar dit op stront uit zou draaien........ En die stront kreeg het westen, volgens Middendorp was het westen daar niet op voorbereid, vandaar die 'wake up call.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een smerige oplichter!!!

We hebben nu aan twee kanten problemen volgens de Wijk, met Rusland en IS. Terwijl hij zelf Noord-Afrika als de grens van Europa beschouwt, was dit geen reden voor hem, om Libië te noemen. In dat land is na ingrijpen van het westen, een vreselijke burgeroorlog ontstaan en daaruit weer een burgeroorlog in Mali, waar Nederland n.b. meevecht (ook al wordt dat officieel ontkend)........ Om over Afghanistan maar te zwijgen, oké eindelijk zijn we daar weg (hoewel???), maar dat neemt niet weg, dat het westen daar nog deels de lakens uitdeelt...... We hebben dus aan 4 kanten problemen.......

Volgens de Wijk hadden we kunnen zien aankomen, dat Rusland als reactie op de sancties van het westen, een hack aanval heeft uitgevoerd op de JPMorgan Chase bank...... Dat wist ik niet, terwijl ik toch dagelijks naar drie radiozenders luister. De Wijk liegt dan ook keihard, er is geen flinter bewijs, dat Rusland daar achter zat, bovendien werd er officieel gemeld, dat er geen cent was gestolen. Daarnaast zijn alle hacks tegen banken, waar men mensen voor oppakte, afkomstig uit het 'criminele circuit', of een iets te enthousiaste puber ging 'wat' te ver.  Waar ik nog aan toe wil voegen, dat een aanval op dat stel gore viespeuken van JPMorgan Chase, me niet echt iets lijkt, om je zorgen over te maken, dit geteisem had allang failliet moeten zijn!!!!

De Wijk wil meer discussie in de media, zodat het volk weet wat er speelt....... ha! ha! ha! ha! ha! Terwijl het verhaal dat hij vertelt, voor het grootste deel van de bevolking gesneden koek is, deze propaganda leugens worden hen dagelijks voorgehouden in de media. Het grote probleem in het westen is, dat critici van alle westerse leugens (zelfs met bewijzen) totaal genegeerd worden door de media!!! De Wijk zou zich zorgen moeten maken als er echt gediscussieerd zou worden. Immers dan zou het volk eindelijk doorkrijgen hoe ze dagelijks worden belazerd. Dan  zou de bevolking zien hoe de NAVO, plus de westerse regeringen bezig zijn met levensgevaarlijke oorlogshitserij. Waar de regeringen, zoals de Nederlandse, via leugens enorme budgetten onttrekken aan de belastingpot, voor geheime diensten en het militaire apparaat, terwijl het westen zo'n 7 keer meer uitgeeft aan defensie dan Rusland en China samen!!! Discussie? De Wijk bedoelt nog veel meer propaganda maken, hij is zelf groot voorstander van het verder opschroeven van voornoemde budgetten!!!

Trouwens sinds wanneer mag de commandant der strijdkrachten, zelfstandig een conferentie over 'internationale veiligheid' beleggen, waar men meteen lekker een potje gaat oorlogshitsen? En dan godverdomme zelfs ook over vraagstukken, die de politie en de AIVD aangaan? Of zitten we al in een dictatuur, waar een dergelijke vertoning normaal is???!!! Die Middendorp moet onmiddellijk aan de straat gezet worden, zonder ontslagvergoeding en geen recht op WW, is hij nou helemaal besodemieterd???!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten