Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 16 maart 2015

Argos waagt zich aan het beschuldigen van de Russen, wat betreft het neerhalen van vlucht MH17.........

Het is om moedeloos van te worden: zelfs het journalistieke onderzoeksprogramma Argos (afgelopen zaterdag op Radio1), waagt het met de beschuldigende vinger naar de Russen te wijzen, wat betreft het neerhalen van vlucht MH17. Aanleiding voor deze beschuldiging in Argos, was een 'verscholen' bericht van de NOS op 3 maart jl. gedaan op de site van deze zendgemachtigde. Aan de hand van dit artikel berichtte een Engelstalige Oekraïense zender (dit omdat er 'zoveel Oekraïners Engels spreken....' ha! ha! ha!)  dat de Nederlandse onderzoekscommissie tot de conclusie was gekomen, dat vlucht MH17 met een Russische Buk-raket werd neergehaald, die door Russische militairen bediend werd...... Dat Oekraïne ook van deze raketten heeft, wordt overigens nooit vermeld, in aantijgingen die uiterst zwak zijn, maar worden aangemerkt als het bewijs voor de Russische 'schuld...'

Vreemd genoeg meldde het NOS Journaal op 3 maart, niet over deze schokkende conclusie, maar berichtte het wel, dat de AIVD weigert bepaalde informatie over deze ramp over te leggen aan de onderzoekscommissie....... Volgens Argos redacteur Eric Arends is het wel te begrijpen, dat de NOS het bericht over de Russische schuld niet bracht, daar het berustte op 1 bron...... Bovendien stelde Arends dat 1 bron wel 'wat' mager is..... Wel Arends, dat vind ik wel uitermate vreemd, als je dit bericht op basis van 1 bron wel op je website zet, dat is immers geen site die door niemand wordt gelezen, dat bleek wel uit de berichtgeving op de 'Oekraïense' Engelstalige tv zender, ik bedoel als die het bericht kunnen vinden, kan iedereen het vinden!!

Maar Arends ging door, zoals u intussen wel verwacht had: ook hij (en dus Argos) heeft 1 bron en hoewel de NOS haar bron niet prijs wil geven, stelt Arends dat de bron van de NOS niet dezelfde is, dan de bron die hij heeft....... Arends vindt het verder logisch dat de NOS haar bron 'beschermd', ja en gezien de poging dit bericht te verstoppen, kan je dus ook grote vraagtekens bij de betrouwbaarheid van die bron zetten. Niet voor Arends, die stelt dat er nu 2 aparte bronnen zijn en dat je daaruit kan concluderen, dat dit bericht klopt....... Ik zal niet lachen mensen, daar is deze zaak te ernstig voor , maar........ Ongelofelijk, het is als de claim van de NAVO dat Russische troepen massaal meevochten in Oost-Oekraïne, een bericht dat ook met geen flinter van bewijs werd onderbouwd (en kon/kan worden onderbouwd).

Intussen zijn  veel deskundigen ervan overtuigd, dat een Oekraïens jachtvliegtuig vlucht MH17 aanviel, dit gezien kogelinslagen aan de zijkant van het toestel, gemaakt met een type kogel, dat de Oekraïense luchtmacht gebruikt in haar jagers...... Zo stellen meerdere ooggetuigen, dat één van de piloten bijna letterlijk in tweeën was geschoten met deze kogels, de autopsie rapporten aangaande deze piloot zijn..... verdwenen!!!. Deze straaljager (of meerdere) hebben daarna een raket afgeschoten op het vliegtuig, ook dit werd door deskundigen, o.a. uit de VS bevestigd: het vliegtuig werd door een raket getroffen, die niet vanaf de grond, maar door een jager van ongeveer gelijke hoogte was afgeschoten.....

Waarom is de uitdraai van de zwarte doos nog steeds niet vrijgegeven? Deze werd redelijk kort na de ramp gevonden en had al maanden geleden bekend moeten zijn...... Het gebied waar vlucht MH17 neerkwam en waarboven het uit de lucht werd geschoten, werd al een paar maanden, nauwlettend in de gaten gehouden door satellieten, vanwege de strijd daar, er moeten dus een fiks aantal beelden zijn gemaakt op de dag van de ramp, toch worden deze beelden nog steeds niet vrijgegeven. U vindt dit feit toch hopelijk niet normaal, zeker niet als je bedenkt, dat de NAVO, diverse geheime diensten en zoals uit dit bericht blijkt, zelfs de Nederlandse onderzoekscommissie, overtuigd zijn van de Russische schuld....... Met andere woorden: er werd en wordt stelselmatig bewijsmateriaal achtergehouden, dat kan maar één ding betekenen: de conclusies wijzen wat betreft onze regering, de NAVO en andere westerse regeringen, naar de verkeerde partij, die van Oekraïne, dus van Porosjenko en zijn (neonazi) junta!!

Al wil Arends niet direct wijzen naar Rusland, vindt hij het wel 'plausibel' dat de schuld daar gezocht moet worden........ Arends noemt de conclusie die je uit het NOS bericht zou kunnen destilleren, 'de schuld van de Russen', 'een gerede theorie' (al weer: het is dat het zo in en in triest is, anders....).

Men liet nog even Rob de Wijk horen, in gesprek met Arends, waar de Wijk stelde dat hij zijn hart vasthoudt en hoopt dat de Russen niet de schuldigen zijn, terwijl hij tegelijkertijd eigenlijk stelt niet te twijfelen aan die schuld....... Ach ja, ook deze drollenpoetser heeft belang bij een volledig opgetuigde koude oorlog, hij is niet voor niets, grootlobbyist van het militair-industrieel complex!!

Argos heeft sinds de presentatie aan Max van Weezel werd toegewezen, 'aardig' aan geloofwaardigheid verloren, daar doet Arends als redacteur van dit programma nog een een gigantische schep ongeloofwaardigheid bovenop, met zijn onzin praatjes die hij hier durfde te ventileren. Nogmaals: Argos is een journalistiek onderzoeksprogramma....
Is het niet om te janken?? Ongelofelijk!!!

Voor meer berichten over vlucht MH17, klik op het label 'vliegramp', onder dit bericht. Dat geld ook voor de enorme klotenklapper van Weezel en praatjesmaker de Wijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten