Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 maart 2015

Rutte en Samsom: als u op een echte oppositie partij stemt, bent u een landverrader!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het verkiezingsdebat gisteravond, zoals alle debatten voor de verkiezingen op deze dag, heb ik gelukkig gemist. Uit de media vandaag maak ik op, dat het belangrijkste punt, dat overeind bleef, de aanval was die Samsom en Rutte op respectievelijk Roemer van de SP en van Haersma Buma van het CDA richtten. Niet vreemd, want dat was de teneur de afgelopen weken: het 'wonderlijk heilzame' beleid van Rutte 2, dient gesteund te worden, want dit waardeloze kabinet heeft zoveel bereikt.........

Nog maar eens een aantal 'geweldige' records, die de PvdA en de VVD hebben gebroken:
  • Een record werkloosheid met meer dan 1 miljoen mensen (de echte cijfers), vooral veroorzaakt door het desastreuze beleid van Rutte 2.
  • Een record aantal faillissementen (inclusief die van ZZP'ers).
  • Een record aantal mensen, die in armoede leven, t.w. ruim 4 miljoen mensen, die tegen, op of onder de armoedegrens moeten leven.
  • Een record aantal huisuitzettingen.
  • Een record aantal mensen, dat van de voedselbank afhankelijk is.
Voorts hoorde ik Samsom spreken over 'prestaties' van de PvdA, als het aanpakken van de banken........ ha! ha! ha! ha! ha! Ja eerst miljarden aan belastinggeld in de banken steken (door PvdA grofgraaier en oplichter Bos in Balkenende 4)..... Waar nu alle miljarden 'voor' Griekenland bijkomen, immers die zijn (en gaan) voor het overgrote deel naar de banken en financiële instellingen in Noordwest-Europa. Dan de aanpak van de bonussen, waardoor de top bij de banken loonsverhogingen kregen, die de bonussen ver achter zich laten en dan mogen er alsnog wel bonussen worden toegekend (ook al zijn ze dan een stuk lager dan voorheen). We hebben allemaal het achterlijk lange IBAN rekeningnummer 'gekregen', maar we mogen dat nummer niet meenemen naar een andere bank...... ha! ha! ha! Nee, echt geweldig die banken aanpak van de PvdA!! Ook durfde Samsom de 'prestatie' te noemen, waar ZZP'ers meer zekerheid zouden hebben, door ingrijpen van de PvdA....... ha! ha! ha! ha! Nog steeds worden werknemers voor de keus gesteld, ofwel het werk voortzetten als ZZP'er, of ontslag, daar is voorlopig bijzonder weinig tegen te doen. De enige zekerheid voor de meeste ZZP'ers, is dat ze in het pak zijn genaaid, met hulp van de PvdA!!! Natuurlijk noemde oplichter Samsom niet het uitkleden van het arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden t.b.v. arbeiders......... Uiteraard noemde de hufter niet het overhevelen van de zorg, die voor veel ouderen uitdraait op een ramp, ondanks alle beloften van PvdA leugenaar Martin 'die vrouw' van Rijn..... Dit nog naast de catastrofe die zich voltrekt in de GGZ, waar door bezuinigingen mensen met een geestelijke aandoening aan hun lot worden overgelaten. Dit levert niet alleen veel ellende op voor die patiënten, waarvan een flink aantal zich intussen heeft gesuïcideerd, maar ook voor de politie, die heeft te maken met een groot aantal verwarde mensen op straat. Vergeet daarnaast niet, dat de vermoedelijke dader van de moord op D66 trut Borst, ook een GGZ patiënt was...... Dit zijn maar een paar voorbeelden uit vele, die aangeven dat het scheef gaat lopen met de bezuinigingen op de zorg. Want hoe hard de PvdA en van Rijn ook liegen, dat de overheveling van de zorg naar de gemeenten geen bezuiniging is, is deze dat natuurlijk wel!!! Vraag dat maar aan de vele thuiszorgers, die hun ontslag hebben gekregen, of dat al aangezegd hebben gekregen.....

Nog een prestatie van Rutte 2 (met voorwerk van Rutte 1): De afbraak van de economie, die maar bijzonder matig iets beter draait, terwijl met de huidige omstandigheden de economie er extreem veel beter voor had moeten staan: een euro die bijzonder laag staat, een olieprijs die in jaren niet zo laag was en een goed draaiende Duitse economie, die Nederland altijd voordeel biedt.......Echter als je Rutte en Samsom hoort, moet je wel concluderen, dat de economie weer draait als nooit te voren en dat daarom het kabinet gesteund dient te worden, om de resultaten te bestendigen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Kortom kiezersbedrog van de allerhoogste plank!!!

Zie ook: 'Van Dam: De PvdA heeft waardering voor schoonmakers..... ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten