Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 maart 2015

Ploumen TTIP-bluft zich door de media........ Zandzakken voor de deur!!!

Het TTIP verdrag is goed voor de werkgelegenheid en 'wij' zorgen er juist voor dat er geen geheime rechtbanken komen, waar regeringen verantwoording moeten afleggen aan de grote bedrijven, aldus PvdA leeghoofd en zwetskoningin Ploumen. Dus geen gevaar, als die landen vinden dat bepaalde producten fout zijn voor bijvoorbeeld de volksgezondheid, al zou het alleen maar zijn, omdat er een sticker opkomt, waarin het gevaar duidelijk is beschreven, zie Philip Morris versus de Australische regering. Australië heeft al zo'n verdrag met de VS afgesloten. Daar hoeft u volgens Ploumen dus niet bang voor te zijn........ ha! ha! ha! ha!

Ploumen sprak dit soort taal gistermorgen bij BNR (rond 8.40 u.), opvallend dat de woorden 'transparant en open', nu bijna niet vielen, i.t.t. eerdere uitlatingen over deze wurgverdragen voor de consument. Ze staat natuurlijk ook helemaal voor paal, als ze dit zegt, immers de overleggen, die tot de ondertekening van dit verdrag moeten leiden, worden in het diepste geheim gevoerd en dat is niet voor niets!!! De VS wil de pers er niet bij en vooral niet 'de linkse' EU pers, zoals men daar onze neoliberale EU pers noemt........ Kortom of we deze PvdA oplichter maar op haar blauwe ogen willen geloven...... ha! ha! ha! ha! ha!

Actiegroepen, die zich tegen deze verdragen verzetten en die deze overleggen zoveel mogelijk proberen te volgen, plus pogingen informatie los hebben weten te krijgen, zeggen dan ook allemaal, dat de VS, de EU aan het inpakken is. Helaas voor Ploumen, maar Nederland heeft hier al geen barst meer over te zeggen, trouwens dat weet ze zelf dondersgoed!!!

Nee, volgens Ploumen wil men ook in de VS meer openheid (ja ja, één van de zeldzame keren, dit 'open'), vandaar dat de burger daar al helemaal niets meer te vertellen heeft, als het om bijvoorbeeld product-informatie gaat..... ha! ha! ha! Het was Ploumen nog niet opgevallen, dat in de VS de Republikeinen een meerderheid hebben in het congres en de senaat........ ha! ha! ha! ha! ha! Zoals gezegd de VS heeft al meer van dit soort verdragen gesloten en jammer genoeg, zijn de tegenstanders in de VS zwaar in de minderheid, net als hier overigens, omdat geen hond echt snapt, wat deze verdragen inhouden en teweeg kunnen brengen en dat houdt de overheid van de VS graag zo!!! Nog buiten het feit, dat de bevolking net als hier wordt voorgelogen over dit verdrag, zoals Ploumen, met stellingen als zou het verdrag goed zijn voor de consument en de werkgelegenheid.....

Ploumen denkt, dat als de geheime rechtspraak, die onder dit verdrag schuil gaat, wat transparanter is, de zaak zo rond is...... ha! ha! ha! ha! ha! En gaat u maar gerust slapen, Ploumen waakt over uw voedselveiligheid, samen met de geweldige NVWA (Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit), waar men niet eens weet, hoe het met de voedselveiligheid in de eigen kantine is gesteld........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer berichten over dit uiterst kwalijke 'vrijhandelsverdrag', klik op het label 'TTIP', onder dit bericht. Dat geldt ook voor Ploumen, maar dan moet u wel wat tijd uittrekken en een kotszak bij de hand houden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten