Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 maart 2015

Ten Broeke: 'het VVD PvdA huwelijk werpt eindelijk vruchten af.......' ha! ha! ha! ha! Ja, wrang zure, keiharde vruchten, waar je na de eerste hap direct aan overlijdt....!!!

VVD ladelichter en hufter de luxe ten Broeke was gistermiddag te horen op Radio1, rond 14.18 u. De drollenpoetser, die voor de VVD in de Tweede kamer zit, zei blij te zijn met het VVD/PvdA 'verstandshuwelijk', volgens ten Broeke werpt dit beleid eindelijk vruchten af......* ha! ha! ha! ha! ha! Dat waanzinnig slechte beleid heeft Nederland jaren op achterstand gezet en dat het een millimeter beter gaat, heeft niets, maar dan ook helemaal niets met het beleid van Rutte 2 te maken, maar alles met de fiks gedaalde euro- en olieprijs en de Duitse economie, waar Nederland altijd van profiteert. Wat dit betreft, het voordeel hebben bij die zaken, wisten de VVD en de PvdA een zo slecht beleid te voeren, dat we er amper voordeel bij hebben en hebben gehad!!!

Gistermiddag werd de definitieve handtekening gezet, onder wat je de grootste financiële flater van deze eeuw kan noemen: het contract voor de JSF..... Ten Broeke zei blij te zijn, dat dit eindelijk achter 'ons' (lobbyisten) ligt, daar we in deze roerige tijden echt een peperduur straalvliegtuigje (het is geen jager volgens de huidige normen) nodig hebben, om de Russen en eventueel de Chinezen de baas te kunnen (al noemde ten Broeke die landen niet)..... ha! ha! ha! ha! ha! Dit straalvliegtuigje heeft stealth technologie, die een paar jaar geleden al werd gekraakt door de Russen, waardoor hun straaljager** de JSF gewoon op het radarscherm ziet....... Daarna hebben de Chinezen de blauwdrukken via een hack in de Pentagon computers weten te bemachtigden..... Nee, zo'n ding wil je echt tegen een godsvermogen kopen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ach ja, heel wat VVD'ers en CDA' ers, zullen t.z.t. op de een of andere manier beloond worden door de bouwer Lockheed Martin......

Kortom: ten Broeke is nog gekker dan gedacht en de hikkende vetbult van Werven, die ten Broeke wat vragen stelde, kon niet meer stoppen met z'n uiterst irritante lachje, dat hij na praktisch elk gesproken woord ten gehore meende te moeten brengen, allemachtig wat een stel klootzakken bij elkaar.

Ten Broeke moest natuurlijk wel even laten horen aan de Nederlandse luisteraar hoe nationalistisch trots hij op Overijssel is.......... Gedver wat een griezel!!!

*  Zie voor een aantal uiterst wrange vruchten: 'Rutte en Samsom: als u op een echte oppositie partij stemt, bent u een landverrader!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

** Een echte straaljager die wel voldoet aan de huidige normen en dus in tegenstelling tot de JSF: snel genoeg kan 'rennen, klimmen en wenden', de Sukhoi35........

Voor meer berichten over de JSF, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. Dit geldt uiteraard ook voor VVD leeghoofd ten Broeke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten