Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 maart 2015

Catherine Keyl wist wekenlang niet wat ze moest stemmen..... Tot ze het licht zag in de NRC.....OEI!!!

De vervelende draak Keijl, was gisteren te gast in het megadomme Mediaforum op Radio1. Hier vertelde dit leeghoofd, die zich godbetert 'journalist' durft te noemen (ha! ha! ha! ha!), dat ze al wekenlang niet wist wat ze moest stemmen...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja 'logisch', dat is met name voor journalisten een groot probleem.... ha! ha! ha! Maar, zo vervolgde deze neoliberale fossiele huppelkut, gelukkig stond er in de NRC een artikel waardoor ze het licht zag: een negatief artikel over windenergie, bezien vanuit het uiterst kwalijke VVD standpunt. Dus zou Keyl gisteren VVD stemmen. Want zo zei dit 'intellect', ze houdt niet van de milieuvervuiling, die windmolens veroorzaken..... ha! ha! ha! Ze 'herstelde' dit nog vrij vlot, met de uitspraak, dat die milieuvervuiling het uitzicht betreft...... Dus 'gezichtsmilieuvervuiling......' ha! ha! ha! ha! Ja, Keyl kijkt liever 24/7 tegen een file auto's aan, dan tegen 1 windmolen. Uiteraard wil ze zo een kerncentrale achter het huis, dat is immers de oplossing voor het energieprobleem, volgens de VVD bijbel!!!

Op de vraag of ze al wist wie ze zou gaan stemmen voor het waterschap, kon deze opgekalefaterde zak stront alleen maar ontzettend dom lachen........

Maar geweldig hè, een 'journalist' die de NRC nodig heeft, om tot de ontdekking te komen, dat de VVD tegen windenergie is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ach ja, dat krijg je als je een dampende hoop stront hebt liggen, op de plek waar normaal hersenen zetelen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten