Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 28 maart 2015

Teeven: "Het gaat je geen donder aan....!!"

De Amsterdamse VVD boerenlul Teeven, die godzijdank net weg was, vanwege ernstige overtreding van regels in het verleden, toen de ploert nog officier van Justitie was, werd afgelopen week opnieuw ingezworen als Kamerlid.... De totaal maffe imbeciel van de VVD, 'Kamervoorzitter' van Miltenburg, maakte een 'geanimeerd praatje' bij de beëdiging van deze drugsmaffialobbyist, daar deze enorme opgeblazen zak stront voor de 5de keer werd beëdigd, zo memoreerde van Miltenburg op een 'bijzonder leuke manier....' Gedver!

Voor of na het gebeuren probeerde een verslaggever van Radio1 (rond 15.23 u) nog aan Teeven te vragen, over de deal die hij met Cees H. had gemaakt. Hij herinnerde Teeven aan de 4,7 miljoen van deze deal, een bedrag waarvoor hij geen toestemming had (hij heeft bewust geen toestemming voor dat bedrag gevraagd) en daar jarenlang schimmig over bleef, waar z'n lulpraatjes er op neerkwamen, dat alles volgens de regels was verlopen en dat hij de Kamer 'juist' had geïnformeerd...... Hoe Teeven daar nu over dacht en wat hier verder te verwachten. Eerst was 't nog van: daar kan ik niets over zeggen, er is een onderzoek gaande. Maar de verslaggever liet zowaar niet los en daar kwam 't laatste antwoord van deze grootploert: "Het gaat je geen donder aan!!" Tijdens dit gesprek zei Teeven meermaals, dat hij vooruit wil kijken en niet achterom....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, Teeven dat snappen we helemaal!! Al stelde hij op een later tijdstip, dat hij bij zijn eerder genoemde uitlatingen bleef, dus niets aan de hand.....!!!!

Arrogant?? Dat is veel te zacht uitgedrukt, voor deze schoft, die zich altijd voordeed als de grote wetshandhaver, integer tot op het bot en met het hart op de juiste plaats......... (ha! ha! ha! ha! ha!) Nee, dit is een doortrapte arrogantie schoft, ondergedompeld in een uiterst domme laag betweterigheid, die van uiterst kortzichtige koppigheid aan elkaar hangt, het geheel werd tijdens zijn bewind afgedekt door een 'topping' van totaal onverantwoord gegeven macht. Hoe heeft de VVD deze klootzak nog kunnen toestaan, de naam van de partij nog verder door de stront te halen, ongelofelijk! Te zot voor woorden!!!!!

Teeven is een ordinaire, hufterige, disfunctionerende, machtsgeile, psychopathische grootschoft!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten