Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 maart 2015

ABN Amro top ziet af van 'magere' loonsverhoging.......

Vorige week werd aangekondigd, dat de top van ABN Amro er een ton bij zou krijgen, op het al veel te hoge salaris, veel ophef, met reacties van o.a. VVD grofgraaier Zalm (die zelf een andere regeling had getroffen en niet voor die verhoging in aanmerking komt). Die laatste vertelde ons, het gepeupel, dat er niets mis was met deze belachelijke loonsverhoging, toch heeft de top vandaag toch maar besloten, van deze loonsverhoging af te zien. Uiteraard is dit het gevolg van het besluit dat Dijsselbloem nam, de bank voorlopig niet naar de beurs te brengen........ U voelt 'm al, mocht Dijsselbloem zijn besluit voor de beursgang herzien en de bank dit jaar alsnog naar de beurs brengt, wordt na een korte tijd, die loonsverhoging gewoon doorgevoerd, uiteraard met compensatie, voor de periode, dat die arme top, met hun huidige 'minimale salaris' heeft moeten doorsappelen....

CDA plork Omtzigt, durfde te zeggen dat hij blij is dat de top afziet van de loonsverhoging, 'want die was niet in overeenstemming met de wet...' ha! ha! h! ha! ha! De oplichter, deze loonsverhoging was wel degelijk in overeenstemming met de kromme regels, die CDA leeghoofd de Jager afsprak met ABN Amro!!! Maar dan komt het: 'Het CDA wil net als D66 eerst helderheid over een aantal integriteitskwesties die recent aan het licht kwamen, zoals fraude in de bankvestiging in Dubai en kredietverlening aan het Russische oliehandelshuis Gunvor, waarvan vermoed wordt dat het gelieerd is aan de Russische president Poetin' (of Putin zoals ik het schrijf), aldus zou Omtzigt hebben gezegd (o.a. tegen het Financieel Dagblad). Dus oplichter Omtzigt stelt eerst dat hij blij is, dat er wordt afgezien van deze belachelijke loonsverhoging, daar deze niet volgens de wet zou zijn, maar stelt vervolgens doodleuk, dat eerst andere zaken moeten worden uitgezocht.... Met andere woorden: uiteindelijk is Omtzigt niet tegen deze loonsverhoging, als er aan zijn voorwaarden is voldaan en de integriteit van de bank niet ter discussie staat........ ha! ha ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Topinkomens ING en ABN Amro zorgen voor wegtrekkende klanten......... Ach het zijn er niet zoveel, aldus ABN Amro, dus........' Klik ook op de links onder dat bericht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten