Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 maart 2015

Dijksma (en Kamp) goede lobbyist van dierenmishandeling op grote en grove schaal: het aantal megastallen is bijna verdrievoudigd!!!

Het aantal megastallen is van eind 2011 tot 2013 gestegen van 575 naar maar liefst 803!! Gezien vanaf 2005 is het aantal van deze hellen op aarde, bijna verdrievoudigd, van 301 tot (zoals gezegd) 803 in 2013..........

U ziet 't, het zogenaamde groene gezicht van de PvdA, het hufterige, domme dikkerdje van de PvdA Dijksma, heeft goed haar dieronvriendelijke best gedaan en dan is het huidige cijfer niet eens bekend, reken maar dat dit nog een stuk hoger ligt en dat de verdriedubbeling al dik is overtroffen. Zeker, daar de melkquota per 1 april a.s. worden afgeschaft en in aanloop daarvan hebben flink wat boeren de overstap gemaakt, naar megastallen!! Daarmee heeft deze enorme PvdA dombo het milieu een extra zetje gegeven richting afgrond, immers deze stallen zijn nog desastreuzer voor het milieu, dan de bedrijfsvoering van een een normale veeboer.......

E.e.a. betekent tevens, dat er meer en meer koeien het hele jaar op stal staan en zullen staan, een godgeklaagd schandaal. En dan durft het geteisem dat deze stallen runt zich boer te noemen, terwijl ze in feite smerige dierenbeulen zijn..

Gevolg van deze ferme uitbreiding van deze helle stallen, is een steeds verder oprukkende vervuiling van het drinkwater, zoals waterbedrijven al enige tijd betogen. Nog naast de enorme bergen stront, die deze arme dieren produceren. Afgelopen week kon je een aantal dagen lang de stank van mest tot in het centrum van Den Haag ruiken, dit vanwege de oostelijke windrichting.....

Dit is het gevolg van de Nederlandse vleesexport: 80% van deze 'vleesproductie' gaat naar het buitenland. Hugo Hooijer van Milieu Defensie is zich aan het voorbereiden op een politieke functie, deze lul durfde gistermiddag op Radio1 te zeggen, dat de megastallen weg moeten en dat ze naar landen moeten worden verplaatst (!!!), waar deze 'nodig zijn', Hé Hooijer vlees eten is totaal overbodig en contraproductief: immers je hebt voor elke kilo vlees minstens het dubbele aan groente nodig, plus een gigantische hoeveelheid water..... De zakkenwasser zei dit uiteraard, om het transport van vlees over de wereld te beperken, maar als we nog iets van het milieu willen redden en echt iets willen doen aan het wereldvoedselprobleem, moeten we als de donder stoppen met vleeseten!!!
Milieu Defensie...... Hoe is het godverdomme mogelijk?????!!!!

De domme PvdA hufter Dijksma was vanmiddag te gast bij Kots Kamerbreed, hier stelde de oplichter, dat ze vorige week in Brabant was, waar ze de zorgen van de bevolking daar begrijpt en dat daar deze verkiezingen (van 18 maart a.s.) over gaan...... Ze zei het niet, maar wekt hiermee de veronderstelling, dat ook zij tegen megastallen is....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat hebben we gezien, sinds Dijksma bewind voert....... ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een leugenaar!!! Deze domme hufter stelde ook dat ze trots is op de Nederlandse vleesexport........ Later meer over haar optreden in Kots Kamerbreed.

Benieuwd of Vroege Vogels dit nieuws morgen brengt, inclusief namen en rugnummers, de vraag stellen is 'm beantwoorden, nee dus!!! Woensdag a.s. worden de Staten verkiezingen gehouden en Vroege Vogels is een VARA programma en dat is weer de propagandazender van de PvdA.

Voor meer Dijksma berichten, waar je broek van afzakt, klik op het label met haar naam, onder dit bericht. Dat geldt uiteraard ook voor megastallen, Vroege Vogels en vleeseten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten