Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 maart 2015

Weverling (wethouder): 'dat er 46 wethouders tegen de lamp liepen lijkt misschien veel, maarrrrrr.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De knuppellul van GemeenteBelang Westland (ex VNO-NCW dus: OndernemersBelang Westland) was afgelopen maandag te horen op Radio1. Deze hufter die tevens voorzitter is van de Wethoudersvereniging, werd naar een fiks aantal wethouders gevraagd, die op z'n zachtst gezegd niet zo integer waren en daarom moesten aftreden. In totaal moesten het laatste jaar daarom 46 wethouders opzouten. Het gaat om een 'stuk bewustwording', aldus hufter Weverling.... ha! ha! ha! ha! Met andere woorden: die arme wethouders hadden echt niet begrepen, dat ze behoorlijk in overtreding waren, daarom gaat Weverling wethouders een 'stuk' helpen bij hun integriteit.... ha! ha! ha! ha! ha! Hé Weverling, als je tot wethouder bent verkozen, weet je dondersgoed wat wel of niet mag, het zou humaan zijn, als je dit soort praatjes zou houden, als een uitkeringsgerechtigde die een keer € 50,-- zwart bijverdient voor een klein klusje en deze loopt tegen de lamp. Maar nee, dan worden alle toeters en bellen uit de kast gehaald en wordt er echt flink gestraft, schoft!!

Weverling vervolgde met te zeggen, dat 46 wethouders misschien veel lijkt, maarrr gezien het totale aantal wethouders is het 'natuurlijk niks........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dit geldt trouwens wel voor het aantal uitkeringsgerechtigden die de fout ingaan, het aantal daar is verwaarloosbaar op het totaal, toch worden daar jaarlijks miljoenen tegen aan gegooid, om er zoveel mogelijk te pakken....... Terwijl de eerste beste zwartspaarder, die een misdaad van formaat begaat (jaarlijks mist de belastingpot hierdoor bijna 20 miljard euro!!!), al jaren met zijden handschoenen wordt aangepakt. 'Toevallig' is er een foutje gemaakt in de 'inkeerregeling' voor deze misdadigers, waardoor zwartspaarders als deze gepakt worden, een zaak kunnen aanspannen (en geld hebben ze zat), zodat ze alsnog tot 1 januari 2016 tot inkeer mogen komen, dus zonder straf wegkomen met een jarenlange volgehouden misdaad... Klassenjustitie in een klassenmaatschappij is de conclusie, die je uit dit soort zaken kan trekken.....

Je mag als wethouder tot € 50,-- aannemen, zo stelde Weverling en i.p.v. dat deze enorme ballenlikker stelt, dat die regel weg moet, zodat er nooit meer enige 'twijfel' kan ontstaan bij wethouders (bestuurders die geacht worden de wet te handhaven), zegt Weverling doodleuk, dat je natuurlijk wel deel uitmaakt van de maatschappij (als wethouder). Waarop hij vervolgde met een voorbeeld: wat doe je bijvoorbeeld, als je een voetbalkaart aangeboden krijgt van € 51,-- .......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hier bedoelt de schoft dus, dat dit moet kunnen, je maakt immers deel uit van de maatschappij en aangezien je als wethouder, 'zelfs minder dan het minimumloon verdient, moet je niet zeuren....' Jezus wat een hufter!!!!

De zakkenwasser is zo dom dat hij wel erkende, dat je als wethouder en als politicus in een glazen huis woont; waarop je tegen figuren als Weverling kan zeggen, dat ze dondersgoed weten, wat wel en niet mag en dat 'het wonen in een glazen huis', je dus een extra verplichting geeft, om integer te handelen..... Maar niet voor Weverling: deze oplichter stelde rustig, natuurlijk met de verhalen van Verheijen en andere zeer foute politici in het achterhoofd, dat het wel toevallig is, dat er in verkiezingstijd veel integriteitsvragen komen.........* Met andere woorden: maakt het uit, dat die arme politici de boel bedonderen, alleen omdat er verkiezingen aankomen, gaat men plotsklaps zoeken naar dit soort zaken....... Godgloeiendegodverdomme!!! Dat is bovendien aantoonbaar fout, zie bijvoorbeeld: 'De 'Politieke Integriteits-index' van Vrij Nederland.

Hé Westlandse journalisten gaan jullie eens in het verleden van deze ladelichter spitten!! Wedden dat deze wethouder een aantal lijken in zijn kast heeft liggen???!!!

* Zie: 'Schippers stelt dat Opstelten en Teeven slachtoffer zijn van samenzwering......... AAAAJAAAJAAAAAJ!!!'

Voor nog een bericht over bedrieger Weverling, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten