Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 maart 2015

Nederlander massaal voor TTIP (vrijhandelsverdrag)...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Las onlangs, dat de 'Europese Barometer', een fantasie-analyse bureau van de Europese Commissie (ha! ha! ha! het wordt steeds betrouwbaarder!), dat driekwart van de Nederlanders achter het TTIP verdrag staat...... ha! ha! ha! ha! ha! Waar halen ze 't vandaan, ik zou de suggestieve vragen, plus door deze grofgraai oplichtersbende beloofde fantasie gouden bergen, wel eens willen zien!! Geen hond die je spreekt, weet waar je 't over hebt, zelfs niet als je niet de letters 'TTIP' gebruikt, maar preekt over een vrijhandelsverdrag met de VS. Ja, natuurlijk snapt men wat een vrijhandelsverdrag is (hoewel?), maar wat dit verdrag inhoudt, is voor het overgrote deel van de bevolking een raadsel. Dat is dan ook de bedoeling van de VS (en de Europese Commissie), wiens bedrijven straks de grootste troep mogen leveren aan de EU, zonder dat een regering daar iets aan kan doen. De VS willen dit via een zogenaamde 'fast track' invoeren, dus een snel besluit van de EU, zonder verdere inmenging van het EU parlement of de lidstaten (mocht dit dan toch nodig zijn, dat afzonderlijke lidstaten meebeslissen, zonder dat daar over wordt gesproken in die afzonderlijke lidstaten). Via dit soort smerige verdragen, worden bijvoorbeeld de patenten van de grofgraaiende farmaceuten beschermd en kunnen die schoften een regering voor een geheime rechtbank dagen, mocht deze zich niet aan het verdrag houden..... Of wat dacht u van het uitkleden van de veiligheidsbevorderende en gezondheidsbevorderende maatregelen voor arbeiders........ De consumenten zullen met dit verdrag nog minder informatie op de producten vinden, daar de grote bedrijven uit de VS daar volkomen op tegen zijn, zo zal over een paar jaar, niet meer te zien zijn, of er gentech materiaal in de producten zit........ Als dit verdrag wordt getekend, moeten regeringen verantwoording afleggen aan (grote) bedrijven, als zij stellen, dat de geleverde producten bijvoorbeeld slecht zijn voor de gezondheid. Zo heeft Philip Morris de Australische regering wegens het antirook beleid voor de rechter gedaagd (dit 'land' heeft al zo'n verdrag met de VS..).....

Hoe kan je daar als consument voor zijn, bij exporterende bedrijven (die macht krijgen over regeringen), kan ik me daar van alles bij voorstellen, maar jezus, dit is je reinste oplichting!! De Europese Barometer (en daarmee de Europese Commissie) plaveit dan ook de weg voor de 'fast track' manier......... Tekenen zonder te ouwehoeren en snel graag!!!

Des te vreemder zijn dan ook de claims van hare PvdA leeghoofdigheid Ploumen, die stelt dat zij er wel voor zal zorgen, dat dit verdrag niet zomaar getekend zal worden*, alsof de trut op kan, tegen grote advocatenkantoren en financiële instellingen, die dit samen met de VS overheid hebben voorbereid..... Laat staan dat de zogenaamde EU socialisten, waar de PvdA deel van uitmaakt, op kunnen tegen de (neo-) liberalen en de grootste fractie binnen de EU, de fascistoïde 'christenen' van de EVP, waar het CDA deel van uitmaakt, partijen die zonder meer achter het TTIP verdrag staan...... (verdrag extra genoemd voor de 75% die voor sit verdrag zou zijn, want die begrijpen echt niet, dat dit begrip in de afkorting TTIP verborgen zit, deze 75% weet dan ook niet waar deze afkorting voor staat......).

* Zie : 'Ploumen leest de VS de TTIP les..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over het TTIP verdrag, klik op het label met deze afkorting, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten