Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 maart 2015

Wilma Mansveld: 'wij doen het in Nederland goed wat betreft de luchtkwaliteit........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA oplichter Mansveld is naar China, om de regering daar te adviseren wat betreft de luchtkwaliteit. Deze ongelofelijke leugenaar werd afgelopen dinsdag gevraagd naar de luchtkwaliteit in Amsterdam (BNR 12.46 u.), die net zo goor is als die in Parijs, maar waar de autoriteiten in tegenstelling tot hier, wel maatregelen hebben genomen...... Uiteraard gaf Mansveld geen antwoord op deze vraag, maar begon met een zwets verhaal. We hebben een aantal punten in Nederland waar de luchtvervuiling het sterkst is, zogenaamde hotspots, we moeten analyseren om welke vervuiling het gaat, daar zoeken we naar maatwerkoplossingen. aldus samengevat de woorden van Mansveld...... Dus weer geen maatregelen, zoals in Parijs, of zoals vorig jaar in België, toen wij net als de Belgen zware smogvorming* hadden en ook toen namen de Nederlandse autoriteiten geen maatregelen...... Ach ja, de economie gaat nu eenmaal ver voor op de volksgezondheid, jezus wat een kutwijf, die Mansveld!!!

Volgens Mansveld heeft Nederland om uitstel gevraagd, om te voldoen aan de stikstof** normen van de EU, omdat 'wij maatwerk oplossingen zoeken'. Het gaat al net als met de fijnstofnorm***, ook daar heeft Nederland om uitstel gevraagd en gekregen...... Intussen is Nederland een van de vuilste EU landen!!!!

En dat bezoek aan China? Zoals gezegd: Mansveld gaat de Chinese overheid helpen met het aanpakken van de luchtvervuiling, dat betekent in dit geval, gezien haar (niet) handelen hier, dat ze de autoriteiten daar zal uitleggen, hoe je de boel moet oplichten!! Dus gewoon zeggen, dat je het goed doet, wat betreft de luchtkwaliteit en dat je met hotspots en maatwerk bezig bent, terwijl je in de praktijk voor de rest geen bliksem doet...... ha! ha! ha! ha! ha! Godallemachtig wat een oplichter!!!

Vanmorgen bij BNR (rond 07.38 u.) VVD huppelkut Barbara Visser, deze hufter durfde te zeggen dat de Nederlandse lucht een stuk schoner en gezonder is, en dat zij van Mansveld wil weten hoeveel subsidie er naar milieumaatregelen gaat, die volgens deze feeks geen zin hebben..... Later meer daarover. Laat ik alvast zeggen, dat ik hoop dat Visser en Mansveld (uiteraard plus de 2 VVD kwaadaardigheden Schultz van Haegen en Schippers) long- en luchtwegklachten oplopen, die 1 op1 zijn gerelateerd aan de uitstoot van autoverkeer!!

*  Zie : 'Smog in Nederland en alweer geen reden voor waarschuwingen of ingrijpen, door uw overheid'

** Zie: 'D66 en de luchtvervuiling in Rotterdam..........'

*** Moet u nagaan, Mansveld durfde eerder zelfs te stellen, dat ze de EU fijnstofnorm wil verscherpen........ ha! ha! ha! ha! ha! Uitkleden bedoelde de stoephoer!!! Terwijl ze het woord 'ultrafijnstof' niet één keer in de mond nam, dit is nog veel gevaarlijker dan gewoon fijnstof.....

Voor meer berichten over Visser of Mansveld, klik op het label met die namen, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten