Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 maart 2015

Rechter knettergek geworden: parkeerboete........

Alsof het feit, dat we klassenjustitie hebben in dit land nog niet genoeg is: een rechter bepaalde afgelopen vrijdag, dat de boete van € 60,-- die een vrouw kreeg, terecht was, een boete voor het gebruiken van een geldig parkeerkaartje (niet op kenteken afgegeven), verkregen van een vertrekkende automobilist.......... ha! ha! ha! ha! ha! De argumentatie: hiermee ontliep de vrouw de plaatselijke parkeerbelasting........ ha! ha! ha! ha! Dus die parkeerbelasting, was door de vorige automobilist betaald tot laten we zeggen, twee uur na zijn vertrek, maar dat de gemeente daarmee het dubbele aan belasting en parkeertarief binnenhaalt, voor dezelfde plek en dezelfde tijd, is blijkbaar de normaalste zaak van de wereld.......

Hoe krom kan het recht zijn, blijkbaar gaan de foute belangen (zoals het twee keer belasten voor dezelfde zaak) van de gemeenten voor op die van de inwoners. Gemeenten die de inwoners horen te dienen, maar die meer bezig zijn met het uitkleden van die inwoners.... Wat een zooitje!!! 

Bovendien: die rechter had de gemeente moeten veroordelen, zij stelen immers van de automobilist, doordat je niet per minuut kan afrekenen, je reinste oplichting en diefstal!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten