Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 maart 2015

VVD andermaal pootjegelicht en alweer door VVD'er zelf.... ha! ha! ha! ha! ha!

VVD stoephoer Schippers zal gistermiddag wel erg blij zijn geweest, met het bericht dat VVD oplichter Johan Houwers een boete van € 4.000,-- heeft betaald, om vervolging door het OM (hééé'!) te voorkomen. De zoveelste VVD plork* die tegen de lamp is gelopen. Deze VVD ladelichter was aangeklaagd voor valsheid in geschrifte, aangaande een hypotheek en het verstrekken van een valse werkgeversverklaring. Benieuwd of Schippers nu helemaal duizelig is, immers wie is de schuldige: de onderwereld, Justitie, het OM, of de VVD zelf.....??? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nog een 'leuk' feitje, deze Houwers was de beoogde vervanger voor Verheijen, die zelf moest opzouten vanwege fraude en corruptie.......

Gistermiddag liet superlangstudeerder en VVD voorzitter Zijlstra weten, dat er geen plaats is bij de VVD voor fraudeurs........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus is dat lachen dan! Hé Zijlstra doek je partij dan maar meteen op, gegarandeerd dat er bij elke VVD politicus flink wat stront te vinden is!!! ha! ha! ha! ha! ha!

* Zie: 'De 'Politieke Integriteits-index' van Vrij Nederland', waar de VVD de foute 'topscoorder' is

Zie ook: 'Schippers stelt dat Opstelten en Teeven slachtoffer zijn van samenzwering......... AAAAJAAAJAAAAAJ!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten