Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 29 maart 2015

Zijlstra wil geen gezeik meer over handel drijven met dictaturen........

VVD super langstudeerder en knuppellul Zijlsrtra wou vandaag in Buitenhof, dus heeft hij gisteren weer eens een fikse bruine scheet gelaten. De enorme schoft wil dat Nederland niet met de middelvinger geheven staat naar dictaturen, maar met ze spreekt. Dat heeft veel meer zin, aldus de grofgraaier, die daarbij natuurlijk gewoon handel wil blijven drijven, wat zeg ik, dat is zelfs de belangrijkste reden, dat hij dit schofterige pleidooi uit z'n gore strot heeft laten rollen...... Uiteraard heeft hij geen bewijzen voor de stelling, dat spreken met dictaturen veel meer zin heeft, want die zijn er niet, nee dit is ten eerste bedoeld om de aandacht van alle fraude en corruptie in z'n boevenpartij af te leiden en ten tweede, zoals gezegd: de handelsbetrekkingen veilig te stellen.... Neem Saoedi-Arabië: je kan niet fatsoenlijk handeldrijven, met dat stel psychopathische, religieuze, corrupte leipo's, maar ja er vallen daar kapitalen te verdienen, dus geen gezeur, desnoods verdien je daar als Nederland geld middels slavenarbeid........ Iets dat overigens al gebeurt, de Nederlandse bouwmaffia die in Saoedi-Arabië contracten verwerft, laat de onderaannemers die voor hen werken, arbeiders uit o.a. Bangladesh, Pakistan, India en de Filipijnen totaal uitnemen, deze arbeiders leiden een bestaan, dat grenst aan slavernij!!

Kijk als je Zijlstra dan vraagt, of we ook moeten afzien van de sancties tegen Rusland, zegt hij uiteraard dat die juist uitgebreid moeten worden. Immers de belangen van het militair-industrieel complex, de meest succesvolle tak van industrie* wereldwijd, gaan natuurlijk altijd voor, op die van boeren en tuinders.......... En als er één partij is, die belang heeft bij een nieuwe koude oorlog, of zelfs een warme oorlog, is dat deze smerige doodsindustrie wel, met al haar corrupte lobbyisten!!!

Maar wat een ploert die Zijlstra, ongelofelijk, die hufter heeft inderdaad geen hart, maar een klomp ijskoud staal!!!

* Deze tak van industrie geeft jaarlijks miljarden uit aan lobbyactiviteiten en heeft een 'leger' aan uiterst actieve lobbyisten, zelfs in de politiek en in het politieke bestuur, neem lobbyisten als VVD oplichter Hennis-Plasschaert en CDA leeghoofdhufter Hillen, de laatste is overigens ook tabakslobbyist......

Gelukkig had Zijlstra's poging, om voor Buitenhof uitgenodigd te worden, geen succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten