Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 maart 2015

Eerste Kamer overvol met corrupte hufters.....

Gisteren werd bekend gemaakt, dat in de huidige zittingsperiode van de Eerste Kamer, er maar liefst 675 keer werd gestemd, waar minstens 1 van de senatoren belangen had bij het stemmen...... ha! ha! ha! ha! ha! En dan opscheppen, dat we geen corruptie hebben in Nederland...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De bezem door die stinkende ploertenstal en als de donder politici aanstellen, die niets met het bedrijfsleven van doen hebben, we hebben 'net iets te vaak' gezien waar dit toe leidt!!!
Als zal dit voor de VVD betekenen, dat er niemand overblijft, deze partij is zo door en door verrot en volkomen verknoopt met het bedrijfsleven, dat er niemand over zal blijven om 'de kar integer te trekken.......' Het is dan ook een VVD 'senator' die zich het meest schuldig maakte aan deze misdadige belangenverstrengeling: VVD onderknuppel de Grave stemde maar liefst 53 keer mee, met een voorstel waar hij zelf belang bij had, vanwege één van zijn nevenfuncties.......

Weg met de corruptie en het lobbyisme (in feite ook een vorm van corruptie), uit beide Kamers, dus ook de Tweede Kamer!!!

Als u liever niet kiest voor corruptie en fraude in de politiek, moet u morgen vooral niet stemmen op: de VVD, de PvdA, het CDA, D66, GroenLinks, 'Christen'Unie, 50PLUS en PVV, als zou u op de laatste al helemaal niet moeten stemmen, u zou immers toch ook nooit op de NSB hebben gestemd, of wel??

Zie ook: 'Schippers verdenkt onderwereld van pootje lichten maffia lobbyisten Opstelten en Teeven....... ha! ha! ha! ha! ha! Dit is wel de domste theorie tot nu toe!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten