Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 maart 2015

Samsom: "Voor veel mensen is het zwaar geweest...."

PvdA opperploert Samsom, durft is zijn uiterst leugenachtige verkiezingsspot (of is het verziekingsspot??) te stellen: "Voor veel mensen is het zwaar geweest...." Met andere woorden dat is het nu niet meer.......De schoft bedoelt hier, alle bezuinigingen die met name de onderlaag onevenredig hard hebben getroffen. Voor die groep is het nog steeds loodzwaar, smerige oplichter!! Meer dan vier miljoen mensen leven in dit puissant rijke land tegen, op of onder de armoedegrens, dus voor hen is het nog steeds uitermate moeilijk. Net zoals voor de gehandicapten en minder begaafden, die op de sociale werkplaatsen tevreden een baan hadden. U weet wel de mensen die Samsom bij hoog en laag beloofde, zelfs op het Malieveld in 2012, als het aan de PvdA lag, dat ze deze werkplek zouden behouden..... Of de ouderen die beloofd werd, dat ze niets zouden merken van de overheveling van zorg naar de gemeenten. Terwijl velen van hen met de handen in het haar zitten daar ze geen, of te veel te weinig hulp krijgen en ze dus eigenlijk niet meer thuis kunnen blijven wonen, maar de verzorgingstehuizen, waar zij vroeger nog een beroep op konden doen, sluiten voor het grootste deel de deuren, of hebben dit al gedaan....... Zo kan ik nog wel even doorgaan met benoemen van groepen, die van alles beloofd werd, maar waar deze beloften allang naar het grote archief zijn verdwenen..... Dit nog naast alle negatieve records die het afbraakbeleid van VVD en PvdA voor elkaar kregen, zoals een topwerkloosheid van meer dan 1 miljoen (het echte cijfer), een record aantal armen (4 miljoen mensen leven tegen, op of onder de armoedegrens), een record aantal faillissementen (inclusief ZZP'ers), een record aantal huisuitzettingen en een economie die achterloopt bij ons omringende landen, door desastreus economisch beleid!!

Hé Samsom, moet je jouw standpunt over kernenergie niet weer eens herzien, het gaat intussen alweer een paar jaar 'goed' met kernenergie, sinds de enorme ramp in Fukushima*l!!! Zoals je dat in het najaar voorafgaand aan Fukushima ook deed, hufter!!! Voor de duideluijkheid, Samsom vond toen serieus dat er nagedacht moest worden over nieuwe kerncentrales!!!! Deze bedrieger werkte n.b. eerst voor Greenpeace, zo zie je maar: dat soort organisaties, moet verschoond blijven van toekomstige politici en oud-bakken politici!!

Wat een leugenaar, die Samsom!!!!

Opvallend dat je van Rijn niet hoort in deze verkiezingscampagne, blijkbaar vindt men bij de PvdA, dat de overheveling van de zorg naar gemeenten op een ramp uitdraait. Vanmorgen durfde oplichter Dijsselbloem, met een uiterst interessante kraakstem bij BNR, die overheveling een overwinning voor de PvdA te noemen....... ha! ha ha!

* Een ramp die zich nog steeds voltrekt, al is dit goed verborgen, door een verbod dat in Japan aan journalisten werd opgelegd verder onderzoek te doen, naar de stand van zaken bij en op de rampplek.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten