Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 oktober 2020

Koningshuis na paniektelefoontje met spoed terug van vakantie in Griekenland en dat tijdens de Coronacrisis.......

Heerlijk weer zo'n enorme blunder van 'koning' (ha! ha! alsof we nog in de middeleeuwen leven!!) Willem Alexander en zijn pampakoningin Maxima: met vakantie gaan tijdens de Coronacrisis, waarvan ze halsoverkop terugkeerden nadat bleek dat het land op de kop stond over die vakantie....... De media kregen er maar geen genoeg van. Treurig wel het grote aantal 'journalisten' dat het meent op te moeten nemen voor het koningshuis.......Gistermorgen uiteraard ook in Standpunt NL (onderdeel van 'Spraakmakers, beter gezegd: suffe praatjesmakers) op Radio1 aandacht voor deze zaak, dit was wat erover stond te lezen op de site van Radio1: 

'Het houdt de gemoederen flink bezig: de kortste vakantie ooit van koning Willem Alexander en zijn gezin. De familie had amper voet aan de grond gezet of maakte alweer een rechtsomkeert – per lijnvlucht welteverstaan.          
 
Maar is al die ophef niet een beetje overdreven? De koning gaat met zijn eigen vliegtuig naar zijn éigen vakantiehuis in Griekenland. Naar een gebied waar minder besmettingen zijn dan in Nederland.  

En zijn we deze zomer niet allemaal naar een geel gebied op vakantie geweest? Blijven alle mensen met een tweede huisje in de Ardennen of op de Veluwe ook thuis?  

Of maakt dit allemaal niet uit, gaat het om het idee dat we dit ‘samen moeten’ doen, zoals de koning zélf nog zei op tijdens zijn toespraak op de Dam op 4 mei.

Wat denkt u? Was hij een beetje dom en moeten we hier niet te zwaar aan tillen? Of is dit schadelijk voor het Koninklijk Huis?
'

De woorden in de eerste alinea: 'de familie had amper voet aan de grond gezet of maakte alweer een rechtsomkeert – per lijnvlucht welteverstaan'. 'Per lijnvlucht welteverstaan', alsof het een schande is dat ze per lijnvlucht terug moesten, alsof het gezin daar in de goedkoopste klasse moest plaatsnemen, wat is er op tegen dat W.A. en Maxima een lijnvlucht nemen????? Nogmaals: dat in de eerste alinea, waarmee deze omroep ten overvloede nog eens aantoont dat het volledig achter het koningshuis staat wat men daar ook flikt aan op z'n zacht gezegd stinkende zaken.......

Het 'standpunt' gisteren was dan ook: 'De ophef over de vakantie van de koning is overdreven' ha! ha! ha! ha! ha! Standpunt NL is dan ook een programma van KRO-NCRV, zoals hierboven gesteld een koningsgezinde omroep.

In de Tweede Kamer is met ergernis gereageerd op het vakantiebezoek van koning Willem-Alexander aan Griekenland Het optrekje van het koningshuis in Griekenland, inclusief aanlegsteiger voor een zeewaardig jacht en een peperdure omheining, betaald met door ons opgebracht belastinggeld......

Na een lullig muziekje, reclame, het nieuws van 8.30 u., op Radio1, gevolgd door nog een keer reclame kwam Spraakmakers presentator Ghislaine Plag aan Jurgen van den Berg*, de presentator van het NOS Radio1 Journaal, in de studio vertellen welke stelling men die dag in Standpunt NL had. Dan volgt er immer een mislukt geanimeerd gesprekje, waarin van den Berg (zich journalist noemend van de 'onafhankelijke' zendgemachtigde NOS) zei dat hij wel een theorie had en daarin stelde hij dat Willem Alexander het expres heeft gedaan "Om ons nu allemaal verontwaardigd te laten zijn, zodat er weer eenheid in het land ontstaat", gevolgd door: "De koning heeft zich opgeofferd zeg maar..." Plag stelde dat men daar op haar redactie ook aan had gedacht, zodat de koning een verbindende factor kon zijn...... En nee, ik kan zelfs niet lachen om deze stupiditeit, hoe belachelijk die gedachte van van den Berg en Plag ook is, kortom van den Berg behoort tot de imbeciele oranjeklanten die alles goedvinden wat het koningshuis flikt........ (hetzelfde geldt natuurlijk voor Plag, maar dat had je vast al begrepen)

Ook de zwaar mislukte journalist Jan Slagter, tegenwoordig de baas van de meer dan achterlijke omroep MAX was aanwezig en natuurlijk stelde deze dat hij er niet zwaar aan tilde. Nee Slagter dat was volkomen te verwachten anders zou jij leden van je suffe omroep voor de schenen schoppen, immers vooral oudere mensen staan pal achter het belastingvretende koningshuis (en ja ook jij beste bezoeker en ikzelf betalen mee aan die flauwekul!!)...... 

Volgens Slagter woont het koningshuis onder een glazen stolp en zou hij niet graag met ze ruilen...... ha! ha! ha! ha! Biedt Slagter morgen 9 miljoen per jaar en gegarandeerd dat hij koning wil zijn, ach zelfs zonder dat geld zou Slagter het al doen, immers dat zou zijn door hemzelf overdreven opgepoetste ego nog meer strelen!! Trouwens Slagter, het koningshuis leeft al lang niet meer onder een glazen stolp, immers er zijn een paar keer per jaar 'fotomomenten' en voor de rest mag de pers het koningshuis niet meer lastigvallen met stiekem foto's nemen enz. (en dat terwijl ze de grootste uitkeringstrekkers van Nederland zijn!!)

Slagter vervolgde met te zeggen dat het koninklijk gezin is teruggekomen, dus zand erover...... Tja echt een mening van een zichzelf serieus nemende journalist!! ha! ha! ha! Jezus was een flapdrol!! 

Zoals gezegd kwamen er ook weer begrippen voorbij als zou het koningshuis verbindend zijn....** Grote nonsens, 'maar goed...' Zelfs het feit dat het koningshuis een voorbeeldfunctie heeft scheen de gasten in de studio en maar weinig reagerende luisteraars te deren (al heb ik maar tot 9.46 u. geluisterd, dus wie weet.....) 

Een trut die altijd komt opdraven als men het op Radio1 over etiquette heeft, stelde dat Willem Alexander erg hard heeft gewerkt en hij dan wel naar het buitenland met vakantie moet want in Nederland kan dat niet....... ha! ha! ha! ha! ha! Het koningshuis heeft meerdere huizen in Nederland, als ze daar niet naartoe kunnen wat doen ze dan met die huizen?? En dan >> erg hard werken: lullige werkbezoekjes van een paar minuten, of meegaan met een handelsdelegatie is er al helemaal niet bij tijdens de Coronacrisis, al hebben die helemaal geen zin, zoals wetenschappers een paar jaar geleden hebben uitgezocht, Nederland krijgt er geen contract extra door getekend!! Dan nog, die delegaties staan bol van de recepties en diners, 'nee ze heeft gelijk' inderdaad 'dat is erg hard werken!!!'

Onbegrijpelijk dat men niet al jaren geleden in opstand kwam tegen het koningshuis, dat niet eens het fatsoen heeft om in tijden van crises een zoveelste uitkeringsverhoging te weigeren, alsof W.A. en Maxima armlastig zijn........ (W.A. krijgt, zoals net al even aangestipt, jaarlijks alles bij elkaar een uitkering van 9 miljoen euro!!!)

De schuld wordt op de schouders van Rutte gestapeld en hij had zoals gezegd inderdaad aan de bel moeten trekken bij W.A., echter dat ontslaat W.A. en Maxima niet van de eigen verantwoordelijkheid, hoe halen ze het in de suffe kop?? Trouwens dit is bepaald niet het enige 'mooi voorbeeld' van vooraanstaande figuren, die wel het volk de les lezen over wat te doen tijdens de Coronacrisis, maar zelf de maatregelen overtreden..... Overigens is dit allesbehalve de eerste keer dat W.A. de Coronamaatregelen heeft overtreden.......

Over Rutte's schuld gesproken: weer moet de disfunctionerende VVD premier Rutte zich doodschamen, hij wist van het voornemen van het koningshuis om op vakantie te gaan, daar had hij een dikke stok voor moeten steken, maar nee, deze paljas zegt doodgemoedereerd dat het een inschattingsfout was, terwijl hij het volk opriep niet met vakantie te gaan vanwege het Coronavirus!!! De zoveelste blunder van deze ongeloofwaardige sukkel op het Coronadossier!! Waarbij Rutte zoals gewoonlijk de smerige truc gebruikt om zichzelf de schuld te geven, waarvoor de reguliere media nog bewondering hebben ook, terwijl ze hem juist daarom in de media aan de paal zouden moeten nagelen, immers zeggen dat je schuld hebt wil niet zeggen dat je dan maar ongemoeid moet worden gelaten!! Zie wat dat betreft ook: 'Rutte is een geweldige premier volgens 'peilingen' en de reguliere media: in werkelijkheid stapelt hij de ene op de andere blunder, ook in het Coronadossier'

En dan nogmaals: vindt men het gek dat zoveel mensen agressief worden tegen 'politici en journalisten...'

Van den Berg is één van de meest waardeloze presentators van Radio1, hij 'doet' het programma NOS Radio1 Journaal.

**  Men zegt altijd weer na 'peilingen' dat het grootste deel van Nederland achter het koningshuis staat, echter in de praktijk is daar bar weinig van te merken, neem de dood van Johan Friso: het Nationaal Condoleanceregister werd slechts door iets meer dan 20.000 mensen getekend......... (en we hebben toch 17 miljoen inwoners, me dunkt iets meer dan 20.000.....)

Weg met het belastingvretende en milieuvervuilende koningshuis!!

Zie ook: 'Shell gaf advies klimaatresolutie te verwerpen' (in dat bericht o.a. aandacht voor de fraude die Shell grootaandeelhouder W.A. pleegde met een miljoenensubsidie voor het Loo)

Voor meer berichten over/met het koningshuis, Willem Alexander, Maxima, Radio1, Jurgen van de Berg, Ghislaine Plag en/of Jan Slagter, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten