Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 oktober 2020

Rutte (door media geroemd VVD premier) stelt dat het nu niet de tijd is om Hongarije en Polen te straffen

Beste bezoeker, donderde gisteravond weer eens van m'n stoel, dit keer was de zo door de pers geprezen Rutte* weer eens de oorzaak. Rutte was in Brussel voor een overleg met de premiers van de afzonderlijke EU lidstaten. De verslaggever dacht zoals gewoonlijk als het om een medewerker van de NOS gaat, weer met wollige taal de aandacht van de luisteraar te moeten trekken en sprak zééér interessant over het door Brussel sjezen...... ('leuk hè?')

Volgens deze verslaggever had men over alle onderwerpen gesproken, inclusief het Coronavirus (waar het wel vreemd zou zijn als niet juist dat onderwerp bovenaan de agenda stond, 'maar goed...') 

De verslaggever vroeg Rutte naar Hongarije en Polen en de 'rule of law', ofwel of men deze landen nu eindelijk gaat aanpakken voor het naar de bliksem helpen van de rechtsstaat, een proces dat nu al jaren gaande is...... (en Rutte had eerder al een paar keer dapper belooft deze landen in de EU aan te zullen pakken, alsof hij de president van de EU is....)

Rutte had het gore lef te stellen dat het daar nu niet de tijd voor was...... Bam! Daar lag ik.... Waar haalt deze driedubbel doorgehaalde disfunctionerende klungel het lef vandaan om dit ook nog geïrriteerd te zeggen, terwijl de EU al zo vaak heeft aangekondigd deze (in feite fascistisch geregeerde) landen aan te zullen pakken....... Als je als premier dat soort dingen durft te zeggen moet je er niet vreemd van opkijken dat steeds minder mensen nog vertrouwen hebben in het monstrum EU!!! 

Telegraaf | Verdeelde reacties op EU-akkoord: 'miljarden weggegooid' Rutte met masker, duidelijk te zien dat dit tevens zijn Pinokkio neus verbergt (hij heeft het masker dan ook 'uiterst effectief op.... ha! ha! ha! ha! ha!)

Politici en de reguliere media uit de EU hebben er de laatste jaren flink de angst ingejaagd bij de burgers door naar de Brexit te wijzen, zodat men de idee zou laten varen om te eisen dat men de EU zou moeten ontmantelen of althans dat een afzonderlijk land bijvoorbeeld Nederland uit dit bondgenootschap zou moeten stappen..... Desondanks groeit het wantrouwen (gelukkig) en reken maar dat wanneer er nog een paar landen uit de EU stappen het is afgelopen met deze ons door de strot geduwde organisatie, die in feite niet anders kan dan door te gaan naar een politieke eenheid, iets waar het overgrote deel van de EU burgers nooit om heeft gevraagd, maar die ons middels de euro in feite is opgedrongen!! Sterker nog de invoering van de euro was de opzet om tot die politieke eenheid te komen, dat hebben de verantwoordelijke politici al lang toegegeven....... Moet je nagaan wat een goor, smerig spel en dat over de rug van de afzonderlijke EU bevolkingen!! Om nog maar te zwijgen over de manier waarop we hier zijn belazerd met het Oekraïne referendum en het referendum tegen de EU grondwet.......

Andermaal heeft Rutte laten zien schijt te hebben aan de burgers, ondanks al zijn mooie praatjes, die keer op keer leugens blijken te zijn!!

Rutte, als het nu niet de tijd is om Hongarije en Polen aan te pakken, wanneer dan wel (hufter), in 2050??

* Waar men ook nog eens stelt dat 'peilingen' aangeven dat deze beroepsoplichter door het overgrote deel van Nederland wordt gezien als een geweldige premier, ik zal niet nog eens alle blunders van deze mislukte clown en zakkenwasser oplepelen, maar het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat het overgrote deel van Nederland blind en doof is.....

Voor meer berichten met aartsleugenaar Rutte, de EU, het referendum en/of het Coronavirus, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten