Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 oktober 2020

ChristenUnie stemt per ongeluk voor motie Wilders die meer salaris eist voor zorgmedewerkers

Hoorde gisteravond in het Radio1 nieuws van 18.00 u. dat ChristenUnie (CU) schaap van der Graaf per ongeluk voor de motie stemde die PVV fascist Wilders had ingediend en waarin meer salaris wordt geëist voor zorgmedewerkers...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 

Van der Graafs collega, CU hufter Voordewind dacht e.e.a. recht te kunnen zetten met een beroep op PvdA Kamervoorzitter Arib en uitleg te geven dat van der Graaf werd geacht tegen te stemmen, immers dat is zéééér christelijk, mensen die zich kapotwerken af te schepen met een fooi...... Helaas speculaas, maar Arib had zich aan de regels te houden en daarin staat geen woord Spaans: een uitgebrachte stem blijft geldig!! 

Stieneke van der Graaf - Wikipedia  

Stieneke van der Graaf (CU): gisteren wellicht iets te stoned of aangeschoten*

Het waardeloze en inhumane kabinet Rutte 3 heeft bij herhaling geweigerd de zorgmedewerkers, die een zo belangrijke functie vervullen in de maatschappij, meer salaris te gunnen....... Eerder nog stelde men dat er al een salarisverhoging was afgesproken voor de zorgmedewerkers en dat dit voldoende is..... Moet je nagaan hoeveel het geteisem van dit kabinet zelf verdient en dan het gore lef hebben zulke woorden te gebruiken...... 

In augustus nog renden de Tweede Kamerfracties van de regeringspartijen als de wiedeweerga de Kamer uit toen het op een stemming aankwam, een stemming  met hetzelfde doel: meer salaris voor de zorgmedewerkers....* Een schande van jewelste!!!! Het is overduidelijk dat dit tuig bang was om bekend te komen te staan als onmens die zelfs tijdens de Coronacrisis een verhoging van het salaris van zorgmedewerkers weigeren, een ophoging van het inkomen zodat deze mensen eindelijk een fatsoenlijk salaris verdienen voor al het zware werk dat ze verrichten......

Verder stelt het kabinet dat er nu door de Coronacrisis al helemaal geen geld is voor een salarisverhoging, nee die geven, ze liever aan ambtenaren en het koningshuis (twee groepen die wel een fatsoenlijk salaris verdienen, oh nee, ik vergis me, het koningshuis krijgt een onbeschoft hoge uitkering en die mogen wij met z'n allen betalen!!!!) Wat een schoftentuig mensen, jezus!!! En dan sprak ik nog niet over de vele miljarden die door deze oplichters over de balk werden en worden gegooid voor bedrijven vanwege de algehele Corona-hysterie!!! (en in eerste instantie voor een fiks aantal bedrijven die het niet nodig hadden dan wel bedrijven die voor de Coronacrisis al bezig waren om te vallen)

Het is vrijwel zeker dat het kabinet de motie Wilders niet zal uitvoeren, waar dat nog eens een bevestiging zal zijn voor het feit dat onze 'democratie' steeds meer een lachertje is........

Onthoudt dit mensen als je in maart je stem gaat uitbrengen: niet stemmen op VVD, CDA, D66, ChistenUnie en SGP (de laatste partij van fundi-christenen gedoogt dit afbraakkabinet)....... Als je zo uiterst onbeschoft bent dat je de zwaar onderbetaalde zorgmedewerkers geen fatsoenlijke loonsverhoging gunt, ben je al zeker geen stem waard!!! (en laten we hopen dat we tegen die tijd kunnen spreken over de Coronacrisis die achter ons lig) Zo, heb ik ook weer eens even de verkiezingen gemanipuleerd!!

Speciaal voor van der Graaf die gisteren waarschijnlijk i.p.v. een kop groene thee, per ongeluk een hele bak sterke wiet-thee heeft gedronken (Stieneke het wietblad wijst omhoog, richting jouw god en naar rechts hoef je niet meer dat ben je al):

Afbeeldingsresultaat voor 'Does Weed Actually Make You A Better Or Worse Driver?'

*  Zie: 'Drugsgebruikers moeten als de dealers strafrechtelijk worden vervolgd, aldus CDA en ChristenUnie' Zie de links in dat bericht naar meer berichten over/met (ha! ha!) drugsgebruik (overigens een bericht waarin van der Graaf een kleine rol speelt, waaruit blijkt dat ze geen verstand heeft van drugs dan wel het gebruik daarvan)

** Zie: 'Kabinet Rutte 3: geen loonsverhoging voor verplegend (en verzorgend) personeel

Zie ook: 'Coronavirus: vele miljarden aan steun voor bedrijven, terwijl personeel in de zorg en verpleging kan barsten'

'Coronavirus: G20 landen hebben al meer dan 160 miljard dollar subsidie weggeven aan oliemaatschappijen' (Nederland geeft jaarlijks 8,3 miljard weg aan oliemaatschappijen, maar verplegend en verzorgend personeel kan doodvallen.....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten