Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 juli 2020

Ab Osterhaus (viroloog en farmaceut-lobbyist) wil mondkapjes en stelt dat 90% van de Nederlanders nog geen Coronabesmetting heeft gehad

Vanmorgen in het 'vurige debat over mondkapjes' op Radio1 en BNR, was het o.a. de beurt aan Osterhaus, grootlobbbyist van de farmaceutische industrie, om weer eens een duit in de Coronazak te doen. Na 8.30 u. was hij te beluisteren op BNR en daar stelde hij voorstander te zijn van een fikse uitbreiding van de mondmasker plicht...... Niet dat wetenschappelijk bewezen is dat landen waar deze plicht geldt het fundamenteel beter doen dan landen als Nederland waar dit alleen verplicht is in het openbaar vervoer...... Ho ho, Azijnpisser: volgens Osterhaus is dat wel degelijk het geval, dus dat het wel een fundamenteel verschil maakt..... ha! ha! ha! ha! Ach ja, Osterhaus staat vooral bekend om zijn misleidende adviezen!!

   Ab Osterhaus: 'We zouden dat virus nu gewoon het land uit kunnen ...
   Grootlobbyist en volksverlakker Osterhaus

Dat was het nog niet beste bezoeker: Osterhaus durfde keihard te beweren dat 90% van de Nederlandse bevolking nog niet in aanraking is geweest met het Coronavirus...... Waar haalt hij deze Corona-onzin vandaan?  Het ontbreekt in Nederland ten enenmale aan het testen van de bevolking, hoe kan flapdrol Osterhaus dan zeggen dat 90% van de bevolking nog niet in aanraking is geweest met COVID-19??? Immers die 90% is nog niet getest!!

Het is duidelijk dat Osterhaus de angst erin wil houden, zodat iedere Nederlander straks een vaccinatie tegen COVID-19 neemt, zo gauw er een vaccin voorhanden is...... Tja hij is niet voor niets grootlobbyist van de farmaceutische maffia.....

Osterhaus heeft blijkbaar ook een onderzoek op Schiphol gedaan naar de bevindingen van buitenlanders die ons land bezoeken en het gebruik van mondmaskers/kapjes. Hij stelde dat buitenlandse reizigers verbaasd zijn dat hier geen mondkapjes/maskers plicht bestaat..... Als deze reizigers niet onmiddellijk doorreizen en de trein, of de taxi nemen, moeten ze wel degelijk zo'n benauwd, onzinnig onding op de kop zetten!! (de meeste buitenlanders op Schiphol reizen door; een schande van formaat die hub-functie van dit vliegveld, waarvan de omwonenden fysiek en geestelijk het slachtoffer zijn, bovendien wordt er voor elk geland vliegtuig € 80,-- betaald, dit om die vervloekte en zwaar vervuilende hub-functie te kunnen behouden voor de KLM......)

Zie ook:
'Coronavirus: RIVM met buitenlands onderzoek naar mondkapjes, weergegeven door 'gevoelspsychologen' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos' (en zie de links in dat bericht voor meer artikelen over het Coronavirus)

Voor meer berichten over Osterhaus en/of nog veel meer berichten over het Coronavirus, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Beste bezoeker dit was het voor vandaag, moet nog wat mantelzorgen. Morgen meer berichten, tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten