Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 juli 2020

De 'top priority items' voor Trumps tweede termijn

Hier een Twitterbericht dat ik via Walter van der Cruijsen vond. Hierin geeft Trump antwoord op de vraag van FOX presentator Sean Hannity, wat zijn prioriteiten zullen zijn als hij in november een tweede termijn wint. Dat laatste is welhaast zeker, maar wat wil je met een demente kraai als Joe Biden, de kandidaat van de Democratische Partij, overigens een figuur die qua gepleegde (oorlogs-) misdaden niet onderdoet voor Trump.....

Let wel: pas op dat je niet in een lachstuip blijft als je het antwoord van de psychopathische fascist Trump leest!





@SBartner RT@SBartner: What the “reelected” 45th President has to say. Brace yourself—it’s profound:
Image
8:01 AM · Jun 26, 2020 from Maastricht, The NetherlandsTwitter for iPhone
==================================
Nee inderdaad je hoeft geen mensen te vermoorden, echter Trump is intussen al lang een massamoordenaar en een oorlogsmisdadiger gezien het grote aantal mensen dat bijvoorbeeld in het Midden-Oosten werd vermoord onder zijn presidentschap....... Hij zou dan ook als Bill Clinton, George W. Bush en Barack Obama moeten worden vervolgd door het Internationaal Strafhof (ICC) voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid...... Dat laatste bijvoorbeeld voor de illegale sancties tegen Venezuela, Iran en Syrië , die intussen in totaal al aan meer dan 70.000 mensen het leven moet hebben gekost (door honger en/of gebrek aan medicijnen), alleen in Venezuela zijn door die illegale sancties al meer dan 50.000 mensen om het leven gekomen, ofwel zijn zijn vermoord middels sancties...... Daarnaast doet de VS 'fysiek mee' aan de zeeblokkade voor Jemenitische havens in handen van Houthi rebellen, wat intussen aan zo'n 500.000 mensen het leven moet hebben gekost....... (vorig jaar werd al bekend gemaakt dat minstens 88.000 kinderen daar het leven hebben gelaten door die blokkades, onderdeel van een door de Saoedische terreurcoalitie gevoerde genocide in Jemen.....)

Voor meer berichten over Trump, Biden, Bolton, sancties, oorlogsmisdaden en/of misdaad tegen de menselijkheid, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten