Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 19 juli 2020

De 'zuinige vier': zo worden de landen waaronder Nederland genoemd, die geen Coronahulp zonder voorwaarden willen geven

De 'onafhankelijke NOS' en o.a. WDR noemen de landen Nederland, Denemarken, Zweden en Oostenrijk, 'de zuinige vier', terwijl het uiteraard gaat om uiterst asociaal gedrag van de 4 regeringsleiders...... Asociaal en schunnig gedrag om tijdens de Coronacrisis van landen te eisen dat ze hun regeringsbeleid aanpassen aan het uiterst inhumane en ijskoude neoliberalisme dat o.a. in de 4 genoemde landen wordt aangehangen en als ze dat niet doen, hulp kunnen vergeten...... Chantage noemt men dit in de dagelijkse werkelijkheid, uitermate misdadige chantage!! (waar juist snel handelen is geboden.....)

We moeten ons als Nederlanders schamen voor het gedrag van de disfunctionerende (juist ook op het Coronadossier) VVD aartsleugenaar Rutte, die godbetert onze minister-president is...... Onbegrijpelijk dan ook dat de reguliere zogenaamd onafhankelijke media deze potsenmaker prijzen als was hij jezus zelf en dat hij het geweldig doet....... (en niet zonder succes: in de peilingen doet Rutte het uitstekend.....)

Nogmaals: zuinig? Diep asociaal!!  

Gelukkig zit er nog een goede kant aan dit asociale gedrag: de kans dat de EU uit elkaar valt groeit met de dag en dat dankzij Rutte!! (uiteindelijk zal deze plork wel akkoord gaan, zoals hij ook toegaf nadat hier in het referendum over toetreding tot de EU van Oekraïne ['Associatieverdrag'] de meerderheid van het volk tegenstemde....)

Zie ook:
'Rutte (VVD minister-president) helpt de EU om zeep'

'Apple en Ierland winnen zaak in een typisch staaltje 'kromspreken' van de EU rechter'

'Spanje, Italië en anderen: EU 'solidariteit' i.v.m. de Coronacrisis alleen als de afzonderlijke landen zich tot de nek in de schulden steken: 'DASLIEF' of.....'

Wat betreft het Coronavirus zie:
'De WHO is bijkans overgenomen door de grote farmaceuten; juist van groot belang door de Coronacrisis' (en zie de links in dat bericht voor meer artikelen over COVID-19)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten